Xiaomi smartwatch Amazfit officieel

Foto van de Amazfit Smartwatch van Huami

Foto van de Amazfit Smartwatch van Huami

Xiaomi is weer heerlijk bezig geweest. Na al de geweldige smartphones, waar we al van hebben mogen genieten is er nu de Amazfit smartwatch. Officieel is Amazfit door Huami gemaakt, een dochterbedrijf van Xiaomi.

Verbonden met de wereld

Alle fitness tracking mogelijkheden, die je zou verwachten van een smartwatch zijn aanwezig. Zo ondersteunt de Amazfit Bluetooth 4 LE , Wi-Fi en is GPS ingebouwd. Xiaomi claimt dat de GPS postitie bijgehouden wordt door de eerste 28nm GPS sensor in de wereld. Met de hartslag sensor kan meer geavanceerde fitness tracking plaatsvinden. Er kan ook betaald worden met de smartwatch via Alipay (de mobiele betalingsdienst van Alibaba).

Batterij

Huami belooft dat de 280mAh batterij 35 uur meegaat bij intensief gebruik. Wanneer de Amazfit hoogestens een uur per dag gebruikt zou worden als fitness tracker, zou de batterij 5 dagen zonder opladen gebruikt kunnen worden. En hij zou het zelfs 11 dagen volhouden, wanneer de smartwatch alleen als stappenteller gebruikt zou worden.

Water en stofvrij

Het apparaat is IP67 gecertificeerd. Dit betekent, dat het redelijk wat waterspatten aankan. Het is mindere verstandig om ermee te gaan zwemmen. Verder is de Amazfit ook stofafstotend, is het krasbestendig en wordt het geleverd met een tweekleurige sportband.

Verdere specs

De amazfit smartwatch heeft een 1.34 inch rond display met een diameter van 300 pixels. Het heeft een dual-core 1.2GHz processor met 0.5GB RAM en 4GB opslag. En omdat de smartwatch ontwikkeld is met behulp van Xiaomi, is hij natuurlijk ook compatible met de laatste Xiaomi Mifit app voor zowel Android als iOS.  Nu is er geen excuus meer om niet fit te zijn. De Xiaomi Amazfit zal omgerekend 108 euro kosten en is binnenkort bij Gearbest te bestellen, zie de website voor details.

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo