Xiaomi smart LED desk lamp: een ‘gezondere’ bureaulamp

Xiaomi smart LED desk lamp: een 'gezondere' bureaulamp

Xiaomi smart LED desk lamp: een 'gezondere' bureaulamp

Op zoek naar een nieuwe lamp voor op je bureau? Ook als je niet actief opzoek bent, is de Xiaomi Smart LED Desk Lamp een interessante keuze. De lamp is namelijk ontworpen om je ogen rust te geven en vermoeidheid te voorkomen. Dat doet de lamp op verschillende manieren.

Geconcentreerd werken met de Xiaomi Smart LED Desk Lamp

De Xiaomi Smart LED Desk Lamp heeft verschillende modi. Focus mode helpt je beter te kunnen concentreren. Via de app kun je instellen hoelang je geconcentreerd wilt werken. De lamp deelt deze tijd vervolgens op in focus tijd en rust tijd. Na een tijd gefocust werken past de lamp de kleur van het licht aan en neem je een pauze, om vervolgens weer verder te gaan. Zo blijf je geconcentreerd en voorkom je vermoeidheid in de ogen.

Lees, computer en kindermodus

Een andere modus is de lees modus. Het licht wordt aangepast naar een natuurlijker licht. Daarvan is bewezen dat je langer kunt lezen. Ook is er een computer modus. Deze modus zorgt voor minder blauw licht waardoor minder schade optreedt en je eerder in slaap valt. Als laatste is er een modus voor kinderen. Xiaomi meldt dat de ogen van kinderen nog niet helemaal ontwikkeld zijn en zo sneller beschadigen bij fel licht. De Xiaomi Smart LED Desk Lamp past zich hierop aan.

Bedienen

De Xiaomi Smart LED Desk Lamp is besturen via een knop op de standaard. Bij een keer drukken schakelt de lamp in of uit. Draaien past de helderheid aan. Druk je de knop in en ga je vervolgens draaien, dan wordt de temperatuur van het licht aangepast. Als laatste kun je met een dubbele klik focus mode gemakkelijk inschakelen.

Ook is er een app beschikbaar voor de lamp. Hiermee kun je de verschillende modi inschakelen en de instellingen van de lamp aanpassen.

Ontwerp

Naast de speciale aandacht en de verschillende scenes in de lamp is ook aandacht aan de buitenkant besteedt. De lamp is minimalistisch vormgegeven en past op elk bureau. De standaard neemt weinig ruimte in beslag. Ook is de lamp traploos in te stellen, dus je zit nooit met een lamp die net te donker of te licht is. Ook flikkert het licht niet zoals bij veel andere lampen door de keuze voor LED.

De Xiaomi Smart LED Desk Lamp is voor omgerekend €48 te bestellen bij Gearbest.

Xiaomi smart LED desk lamp bekijken bij Gearbest

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo