Xiaomi slimme deurbel: goedkoop, lange accuduur en bijzonder uitgebreid

Xiaomi heeft een nieuwe slimme deurbel gelanceerd met een heldere 1080p-camera en een uitgebreid pakket aan functies. Natuurlijk voor een Xiaomi-prijs.

Xiaomi slimme deurbel

De slimme deurbel van Xiaomi zit vol met handige functies en dat voor een fractie van de prijs van de concurrent. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot gezichtsherkenning, maar er is nog veel meer.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.364 Xiaomi-fans gingen je voor!

De Xiaomi slimme deurbel beschikt onder andere een 1080p (dus full HD) camera en biedt ook ondersteuning voor nachtzicht. Daarnaast heb je een kijkhoek van 122 graden met de deurbel, dus de kans dat je iets mist voor je deur is vrij klein.

Xiaomislimmedeurbel

Zoals je zou mogen verwachten kun je via de Mi Home-app meldingen ontvangen als er bijvoorbeeld personen langskomen.

Xiaomi slimme deurbel app

Gratis cloudopslag

Natuurlijk wil je de beelden nog eens kunnen terugkijken als het nodig is. Bij andere aanbieders betaal je meestal direct voor de opslag, maar Xiaomi geeft op dit moment 3 dagen gratis opslag. Dat wil dus zeggen dat je 72 uur aan materiaal kunt terugkijken binnen de app.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

De Xiaomi slimme deurbel heeft ook de mogelijkheid om te praten via de app met degene die voor de deur staat. Binnen hoor je de bel via de meegeleverde chime die je eenvoudig in het stopcontact doet.

Xiaomi slimme deurbel 2

Briljante accuduur, alarm en AI

In Nederland zijn er meerdere oplossingen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de Nest slimme deurbel, die direct op een trafo aangesloten dient te worden. De Ring slimme deurbel kan bijvoorbeeld met een accu voorzien worden van stroon, maar deze heeft een theoretische accuduur van 30 dagen. De Xiaomi deurbel heeft een actieradius van 60 dagen. Dit is berekend bij 10 x 30 seconden gebruik per dag.

Xiaomi slimme deurbel afmetingen

Dat wil dus zeggen dat je hem in het beste geval één keer per twee maanden even moet opladen, erg handig.

Wil er iemand proberen de deurbel mee te nemen, dan gaat er direct een alarm af dat in ieder geval voor flink wat aandacht zal zorgen. Zo blijft ook je deurbel veilig.

Verder heeft de Xiaomi deurbel AI (Artificial Intelligence) aan boord. Hiermee worden onder andere gezichten herkend zodat je ook weet dat er daadwerkelijk iemand voor de deur staat.

Xiaomi slimme deurbel kopen

Al deze functies heeft Xiaomi weten te verwerken in één slimme deurbel en als je naar de prijs kijkt lijkt dit bijna niet realistisch. Toch is deze bel gewoon verkrijgbaar voor een bijzonder interessante prijs.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo