Xiaomi viert verkoop van meer dan 1 miljoen Redmi 5A’s met speciale jubileum-editie

De Mi Redmi 5A van Xiaomi is het nieuwste succes van deze grote Chinese producent van telefoons en elektronica. De verkoop van 1 miljoen exemplaren bewijst dit. Zij vieren deze mijlpaal met een jubileumeditie van de Redmi 5A.

Xiaomi draadloze lader (20W)
Snelle draadloze lader van Xiaomi. Zonder kabel of stekker.
€ 18,22 € 29
GBXM1999
12 dagen resterend

Vanaf 1 februari is deze jubileum-editie in rosé-goud leverbaar. Het is overigens vooral de feestelijke kleur die het jubileum moet opluisteren. De specificaties zijn gelijk aan die van de reguliere Redmi 5A. Deze zetten we op een rij.

De belangrijkste specificaties van de Mi Redmi 5A op een rij gezet

Met een roségouden uitvoering mikt Mi uiteraard op de uitvoering. De kleur geeft de telefoon wat extra cachet maar ook op zichzelf is de Redmi 5A een elegante smartphone. De telefoon is 8,35 mm dik, 70,1 millimeter breed en 140,04 millimeter lang. Door het gewicht van 137 gram heeft deze mobiel genoeg volume om prettig in de hand te liggen. Doordat de telefoon niet te dik en niet te breed is past deze makkelijk in een jas- of borstzak als je hem mee wilt nemen.

Het belangrijkste aan een telefoon is uiteraard het bellen. Deze telefoon is geschikt voor het 4G-netwerk. De microfoon en luidspreker zijn van goede kwaliteit. Hierdoor vindt ook op hoog volume weinig vervorming plaats.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


De sterke 64-bit Quadcore processor zorgt ervoor dat de Mi Redmi 5A ook goed presteert als smartphone. Zo biedt de 5 pixel camera de mogelijkheid om goede foto’s te maken. Doordat de camera gedraaid kan worden is de telefoon ook geschikt om selfies of een leuk filmpje te maken. Overigens valt, als we een kritiekpunt moeten noemen, op dat de foto’s en filmpjes een wat flets kleurbeeld hebben. Het geheugen bedraagt in de goedkoopste variant 16 GB en is uit te breiden tot 128 GB.

Wat kost de Redmi 5A van Xiaomi en waar kun je er één kopen?

Bij Gearbest of Banggood is de Redmi 5A te bestellen voor een kleine 80 euro inclusief verzendkosten, waarbij ook de roze variant beschikbaar is.

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!