‘Xiaomi komt met Xiaomi Redmi Pro Mini’

Xiaomi Redmi Pro dubbele camera geborstel aluminium

De bekende Weibo-gebruiker Kjuma heeft de specificaties van de Redmi Pro Mini onthuld, het kleinere broertje van de Redmi Pro.

Xiaomi Redmi Pro Mini

De onlangs aangekondigde Xiaomi Redmi Pro wist indruk te maken met Samsung’s dubbele camera module en een elegant ontwerp. Kan het Chinese bedrijf op dezelfde ontvangst rekenen met een kleiner model met een enkele camera? Volgens het bekende Weibo-account Kjuma zal Xiaomi namelijk binnenkort de Xiaomi Redmi Pro Mini onthullen. Volgens de gelekte informatie gaat het om een metalen smartphone met een 5.2-inch AMOLED scherm, de Snapdragon 652 en 3GB of 4GB aan werkgeheugen.

Lage prijs

Ondanks het compacte formaat heeft de smartphone volgens Kjuma een flinke 4000mAh accu, die net zoals zijn grote broer snel opgeladen kan worden. Al met al een aantrekkelijk pakketje dus voor de gebruiker die net iets minder aan zijn nieuwe smartphone wil uitgeven. De Xiaomi Redmi Pro Mini gaat naar verwachting 1499 Yuan (200 euro) voor de 3GB variant met 32GB aan opslaggeheugen kosten.

Xiaomi Redmi Pro Mini

De variant met 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen gaat naar verluidt ongeveer 1899 Yuan (255 euro) kosten. Daarmee komt de Xiaomi Redmi Pro Mini wel gevaarlijk dicht in de buurt van de Redmi Pro qua prijs. Gezien het flinke opslaggeheugen van de Redmi Pro Mini is dat ook wel logisch, maar het wordt interessant om te zien hoe beide toestellen zich tot elkander zullen verhouden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo