Xiaomi Redmi Pro en Xiaomi Mi Notebook Air zijn vandaag gepresenteerd

Xiaomi Redmi Pro en Xiaomi Mi Notebook Air zijn vandaag gepresenteerd

Xiaomi Redmi Pro en Xiaomi Mi Notebook Air zijn vandaag gepresenteerd

Xiaomi heeft vandaag, zoals verwacht, twee nieuwe producten gelanceerd: de Xiaomi Redmi Pro en de Xiaomi Mi Notebook Air. Eerst genoemde is het nieuwe toptoestel in de Redmi-lijn, te koop vanaf €205. De Mi Notebook Air is een laptop verkrijgbaar vanaf €470.

Xiaomi Redmi Pro

De Xiaomi Redmi Pro is het nieuwe topmodel in de Redmi-serie. De telefoon heeft een 5,5 inch scherm met een OLED scherm waardoor kleuren feller zijn. De telefoon wordt aangedreven door een Helio X25 10-core processor met 3gb of 4gb werkgeheugen, afhankelijk van het model. Speciaal is de dubbele camera aan de achterkant. Deze camera’s nemen een foto die gecombineerd wordt waardoor een mooiere foto ontstaat.

De Xiaomi Redmi Pro is te koop vanaf €205. Alles over de nieuwe smartphone kun je op de Xiaomi Redmi Pro pagina vinden.

Xiaomi Mi Notebook Air

Xiaomi lanceerde vandaag ook haar eerste laptop. Er zijn twee versie’s beschikbaar. Beiden zijn volledig van metaal gemaakt, hebben een ontwerp zonder logo en speciale Dolby digital surround sound speakers. De standaard versie heeft een 12,5 inch full HD scherm, is slechts 12,9 millimeter dik en heeft een Intel Core M3 processor, met 4gb werkgeheugen. De opslagcapaciteit van 128gb (SSD) is uit te breiden met een tweede SSD.

De krachtigere versie Xiaomi Mi Notebook Air heeft een 13,3 inch scherm en een Intel Core i5 processor. De laptop heeft 8gb werkgeheugen en een SSD met een capaciteit van 256gb. Ook hier kan een extra SSD geplaatst worden. De 13,3 inch editie heeft ook een NVIDIA GeForce 940MX grafische kaart. Deze editie heeft een batterijduur van 9,5 uur, de standaard versie gaat 11,5 uur mee.

Xiaomi Mi Book Air is verkrijgbaar vanaf €470. Meer over de laptop lees je op de Xiaomi Mi Notebook Air pagina.

Wanneer beide producten in de verkoop gaan is nog niet bekend, maar we houden u op de hoogte.

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo