Xiaomi Redmi Pro 64gb slechts €232 bij Gearbest

Xiaomi Redmi Pro dubbele camera geborstel aluminium

Xiaomi Redmi Pro dubbele camera geborstel aluminium

Gearbest verkoopt de nieuwe Xiaomi Redmi Pro 64gb tijdelijk voor slechts €232. De telefoon heeft een 5,5 inch OLED scherm. Op dit scherp zijn de kleuren nog mooier. Ook speciaal is de dubbele camera aan de achterkant. Hiermee maak je foto’s met meer diepte.

Xiaomi Redmi Pro

Zoals geschreven heeft de Xiaomi Redmi Pro een 5,5 inch OLED scherm. OLED is een technologie die kleuren nog beter weergeeft. Hierdoor spatten de kleuren letterlijk van het scherm en is zwart echt zwart. Door de grote 4050mAh batterij kun je de telefoon de hele dag gebruiken zonder zorgen over opladen.

De telefoon heeft een Helio X25 10-core processor en 3gb of 4gb werkgeheugen. Hierdoor kun je perfect gamen op het toestel zonder haperingen. Opvallend is de dubbele camera aan de achterkant. Hierdoor hebben foto’s meer diepte waardoor ze nog mooier zijn. Xiaomi meldt dat de camera van de telefoon vergelijkbaar is met een professionele camera.

Ook de bouwkwaliteit van de Xiaomi Redmi Pro is opvallend. De hoeken van het scherm aan de voorkant zijn gebogen, waardoor er geen scherpe randen zijn. Onder het scherm is een vingerscanner te vinden waardoor je geen pincode meer nodig hebt. De achterkant is gemaakt van prachtig geborsteld aluminium.

De 64gb-variantXiaomi Redmi Pro is tijdelijk te koop voor slechts €232 bij Gearbest. De voorraad is beperkt tot slechts 200 orders.

64gb Xiaomi Redmi Pro bekijken bij Gearbest

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo