De Xiaomi Redmi K20 is 5 miljoen keer verkocht in 9 maanden

Xiaomi Redmi K20: alle details en voordeligste deals

Dat Xiaomi populair was, wisten we al. Maar de nieuwe verkoopcijfers van de Redmi K30 zijn op zijn minst indrukwekkend te noemen. Het toestel werd namelijk 5 miljoen keer verkocht in 9 maanden tijd.

Xiaomi Redmi K20

De Redmi K-series van Xiaomi zijn al sinds het begin razend populair. De toestellen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn vaak voorzien van de nieuwste technologieën. Zo zit er altijd een goede processor in de telefoons en kunnen de camera’s zich meten met de beste in de markt.

De Xiaomi Redmi K20 werd door velen gezien als één van Xiaomi’s beste toestellen. Dat statement wordt bevestigd door de verkoopcijfers die het bedrijf wist te behalen op alleen dit toestel. Vijf miljoen exemplaren in slechts negen maanden tijd. Het is voor Xiaomi een bewijs dat dit toestel bij miljoenen consumenten geliefd is.

Xiaomi Redmi K30 Pro gelanceerd

Recentelijk werd ook de Xiaomi Redmi K30 Pro gelanceerd, zo’n drie maanden na de Redmi K30. Volgens Lu Weibing, vice-president van Xiaomi, is de Redmi K30 in drie maanden inmiddels ruim een miljoen keer verkocht. Dat is ook indrukwekkend, zeker omdat de verkoop en transport van smartphones door het Coronavirus met 30% geslonken is. De verwachting is dus dat de Redmi K30 en de K30 Pro het stokje gaan overnemen van de Xiaomi K20.

Aan de specificaties van de toestellen zal het niet liggen. De features komen namelijk behoorlijk overeen met flagship toestellen die bijna twee keer zo duur zijn.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo