Xiaomi Redmi 6 Pro gelanceerd

Xiaomi Redmi 6 Pro in alle beschikbare kleuren

Zoals we vorige week al berichtten heeft Xiaomi vandaag de redmi-variant van de Xiaomi 6 gepresenteerd. De Xaiomi Redmi 6 Pro is de eerste Redmi telefoon met Notch en heeft een 19:9 verhouding. Dat ook deze budgettelefoon wel heel veel premium features biedt voor jouw geld zie je in de specificaties die we snel op een rij zetten.

Xiaomi Redmi 6 Pro

Met de Notch, 19:9 ratio en ronde hoeken heeft de telefoon een premium uitstraling. De keuze uit de kleuren zwart, blauw, goud, roz├ę goud en rood geven je de gelegenheid om zelf te kiezen hoe formeel of speels de uitstraling van de telefoon mag zijn.

Xiaomi Redmi 6 Pro goudkleurig

Zoals je ziet is zowel aan de voorkant als aan de achterkant ruimte gemaakt voor de camera. Aan de achterzijde bevinden zich, boven en onder de flitser, de dual camera’s van 12 en 5 MP. Daarnaast zien we de vingerafdruksensor. Aan de voorzijde is in de Notch de 5 MP camera geplaatst. Deze telefoon is voorzien van gezichtsherkenning aan de voorzijde, dus in de Notch zijn ook de daarvoor benodigde sensoren aangebracht.

Xiaomi Redmi 6 Pro specificaties

Voor de volledige specificaties verwijzen we je graag naar onze productpagina, maar enkele opvallende premiumkenmerken willen we je niet onthouden. Zo staat de Snapdragon 625 SoC processor garant voor razendsnelle werking. Afhankelijk van jouw keuze is deze te combineren met 3 of 4 GB RAM werkgeheugen en 32 of 64 GB opslagcapaciteit. Er is bovendien de mogelijkheid om via een Micro-sd card het geheugen uit te breiden tot maar liefst 256 GB.

Wat verder opvalt is dat deze Redmi telefoon ook de beschikking heeft over de nu al zeer populaire AI-portretmodus en in te stellen is in het Nederlands aangezien Android Oreo en MIUI 9 al vooraf geïnstalleerd zijn.

Xiaomi Redmi 6 Pro kopen?

De verwachtingen rondom deze release zijn zeer hoog gespannen. Men verwacht dat de telefoon erg populair wordt en dat de eerste productie snel uitverkocht zal zijn. Gelukkig is hij al te voor te bestellen bij Banggood en geeft onze partner Gearbest aan dat zij snel met de voorverkoop beginnen. Uiteraard houden we je op de hoogte, maar je kunt ook zelf hun site checken om deze telefoon als eerste te bestellen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo