Xiaomi Redmi 4 krijgt TENAA goedkeuring

Foto van de Xiaomi Redmi 4

Foto van de Xiaomi Redmi 4

Xiaomi is dit jaarĀ ontzettend hard aan het werk geweest. Zonder pauze komt smartphone na smartphone uit. Het lijkt wel alsof ze voor de Redmi lijn zelfs extra hun best hebben gedaan. We hebben nieuwe modellen gezien en zelfs een Pro versie met een dual camera ontwerp.

Redmi 4

Ongeveer een jaar na de Xiaomi Redmi 3, staat nu op de planning de Redmi 4. Recentelijk heeft Xiaomi hiervoor goedkering gekregen van TENAA. Zoals we weten is TENAA een overheidsorgaan, dat de verantwoordelijkheid draagt voor alle regelgeving met betrekking tot telecommunicatie. Wanneer een smartphone bedrijf bij TENAA wordt gespot, betekent dit een aankomende aankondiging van een nieuw toestel en dat alleen nog een bepaalde certificering nodig is.

Ontwerp

Het ontwerp van de Xiaomi Redmi 4 volgt zijn voorganger met een 5 inch display, een metalen behuizing en een vingerafdruk scanner aan de achterkant. TENAA heeft onhuld, dat de nieuwe telefoon een FHD display zal hebben. Verder kunnen we een 1.8Ghz Snapdragon 625 chipset, 3GB RAM, 32GB interne opslag en een 4000mAh batterij verwachten. Aan de voorkant zal er een 5 megapixel camera komen, terwijl de achterkant gesierd zal worden met een 13 megapixel camera.

Lanceringsdatum?

Hoewel Xiaomi deze week pas het groene licht geeft gekregen voor de Redmi 4, zou het ons niks verbazen wanneer er al een lanceringsdatum staat gepland voor het einde van de maand. Xiaomi heeft al vaker bewezen erg snel te kunnen werken.
Hoewel er nog niks officieel is, wordt de prijs van de smarphone geschat rond 94 euro.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo