Xiaomi Redmi 3s gepresenteerd: vingerscanner en net wat sneller

Xiaomi Redmi 3s gepresenteerd- vingerscanner en nét wat sneller

Xiaomi Redmi 3s gepresenteerd- vingerscanner en net wat sneller

Xiaomi heeft afgelopen week een nieuwe versie van de Xiaomi Redmi 3 gelanceerd. De telefoon heeft de naam ‘Redmi 3s’. De grootste verandering is te zien aan de buitenkant: de toevoeging van de vingerscanner. Ook is de telefoon net wat sneller geworden. De telefoon kost omgerekend €96.

Xiaomi Redmi 3s

De Xiaomi Redmi 3s is vrijwel hetzelfde als zijn net wat oudere broer, de Xiaomi Redmi 3. Zo hebben beide telefoons een 5 inch HD scherm, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 5 megapixel camera aan de achterkant. Wat wel verandert is, is de processor. Xiaomi kiest voor een nieuwere Snapdragon 430 processor in plaats van een Snapdragon 616.

Vingerscanner

De grootste verandering is de vingerscanner. Deze is net als bij de Xiaomi Redmi Note 3 geplaatst aan de achterkant. Xiaomi kiest hiervoor omdat veel mensen hun wijsvinger op de plek plaatsen. Zo kun je extra snel je telefoon ontgrendelen.

16 of 32gb opslagcapaciteit

Er komen twee versie’s van de Xiaomi Redmi 3s beschikbaar. De eerste versie heeft 16gb opslagruimte en 2gb werkgeheugen. De andere versie heeft 3gb werkgeheugen en 32gb opslagcapaciteit. Bij beide versies is het geheugen te vergroten met een micro SD kaart. Net als alle andere Xiaomi telefoons kunnen twee simkaarten in de telefoon gebruikt worden. Gebruik je echter een geheugenkaartje, dan kun je maar een simkaart gebruiken.

De 2gb-versie van de Xiaomi Redmi 3s gaat 699 RMB (€96) kosten, de 3gb-versie kost 899 RMB ongeveer €123.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo