Veel Xiaomi producten in aanbieding bij Gearbest EU warehouse

Xiaomi korting aanbiedingen

Veel Xiaomi producten in aanbieding bij Gearbest EU warehouse

Gearbest promoot deze week haar EU warehouse. Onder andere de Redmi Note 3, Mi 4c en Yi Camera zijn met korting beschikbaar. De promotie gaat om het EU warehouse, dus bestelde producten zijn ook nog eens binnen vijf dagen in huis en zonder douanekosten.

Gearbest EU warehouse promotie

De Gearbest EU warehouse promotie geldt niet voor alle producten in Gearbest’s EU warehouse. Onder de geselecteerde producten zitten gelukkig wel een hele hoop Xiaomi producten. De actie geldt voor de volgende smartphones: Xiaomi Redmi Note 2, Redmi 2, Redmi 3, Redmi Note 3 en Mi 4c. De Mi Pad 2 is ook met korting te koop. Ook de Xiaomi Yi Camera hoort bij de actie, enkele accessoires voor de camera zijn ook afgeprijsd. Als laatste is ook een Xiaomi speaker, tv box, weegschaal en lamp met korting verkrijgbaar.

Alle actieproducten bekijken op Gearbest.com

Voordeel EU warehouse

Het voordeel van een EU warehouse bestaat vooral uit snellere levering. Een ander voordeel heeft te maken met douane en belasting. Op producten die meer dan ongeveer €30 kosten, moet normaal 21% belasting betaalt worden als ze van buiten de Europese Unie komen. Omdat producten uit het EU warehouse vanuit de EU verzonden worden, geldt dit niet voor deze bestellingen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo