Xiaomi product launch 15 juli 2020: dit verwachten we te zien

Xiaomi lanceert op 15 juli weer een nieuwe schare producten binnen het assortiment. Het is nog niet helemaal zeker welke producten gelanceerd gaan worden, maar zoals altijd geeft Xiaomi wel weer hints. Dit verwachten we te gaan zien tijdens de lancering op 15 juli.

Nieuwe producten van Xiaomi

Ondanks dat er al een aantal producten voor de launch van 15 juli gelekt zijn, is het toch nog niet honderd procent zeker welke producten we precies gelanceerd gaan zien worden op 15 juli. Om ons niet volledig in het duister te laten tasten, heeft Xiaomi wel een poster gemaakt met daarop informatie en hints over de producten. Die poster zie je hieronder.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Xiaomi Product Launch 15 juli
Via: Facebook Xiaomi Nederland

Entertainment en ‘smart’ staan centraal

Zoals het eruit ziet kunnen we vooral slimme apparaten verwachten, met daarbij nog enkele andere aanvullende producten. Hieronder een lijstje met producten waarvan wij denken dat ze gelanceerd gaan worden:

Xiaomi Step

In de eerste twee is heel duidelijk te zien dat het gaat om een wiel van een elektrische step. Dat is mooi, want er is al een tijdje geen nieuwe step van Xiaomi meer uitgekomen. De exacte specificaties van de step zijn nog niet gelekt, dus het is een vraag in hoeverre de nieuwe step de M365 (Pro) van het merk een aanvulling is op het huidige assortiment.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Mi Band 5

Van alle producten die op 15 juli gelanceerd gaan worden, is de Mi Band 5 het meest zeker. We weten namelijk al een tijdje dat de Mi Band 5 eraan zit te komen, maar een echte lancering hebben we nog niet gezien.

Ook is het ontwerp van de Mi Band ook zeer duidelijk te zien in de poster hierboven. De vraag is alleen of alle specificaties ook daadwerkelijk overeenkomen met gelekte en eerder gedeelde informatie.

Lees ook: de Mi Band 5 is officieel

Mi TV Stick

Ook de Mi TV Stick is al eerder aangekondigd door Xiaomi, en is daardoor geen complete verrassing meer. Toch is het wel bijzonder, omdat Xiaomi nog niet eerder zo’n product heeft uitgegeven. Het is dus nog even de vraag welke specificaties de Mi TV Stick precies heeft gekregen, maar dat we hem gelanceerd gaan zien worden op 15 juli, is zo goed als zeker als we kijken naar de laatste ‘0’ in het 2020 logo.

Lees ook: prijzen en specs Mi TV Stick mogelijk bekend

Nog meer…?

Er wordt ook gesproken over bijvoorbeeld een nieuwe gaming-monitor, of misschien wel een tv? Hoe dan ook, wij kijken uit naar de lancering en houden je uiteraard graag op de hoogte van alle nieuwe producten die we gaan zien. Alles zal daarnaast te volgen zijn via een livestream, wij zijn benieuwd!

We kunnen op 15 juli dus een bijzondere verzameling producten verwachten van Xiaomi. Of er nog meer producten verborgen zitten in de poster, dat weten we niet zeker. Heb jij er nog meer gezien? Laat het ons weten in de comments!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo