Xiaomi presenteert Xiaomi Mi TV 3

Xiaomi Mi TV 3

Xiaomi Mi TV 3

Xiaomi heeft vanochtend in Beijing de Xiaomi Mi TV 3 gepresenteerd. In het kort heeft deze televisie een 60 inch scherm, en ondersteuning voor 4K. Via een speciale afstandsbediening wordt de televisie bestuurd. Bij de televisie wordt een speaker geleverd die tevens dienst doet als hub voor alle aansluitingen: zo kun je je xbox, harde schijf en andere apparaten op de speaker aansluiten.

Xiaomi Mi TV 3

De Xiaomi Mi TV 3 heeft een 60 inch scherm, en de televisie is daarmee een stuk groter dan zijn voorgangers, die waren namelijk ‘maar’ 49 en 47 inch. De Xiaomi Mi TV 3 bevat een scherm dat gebouwd is door LG, en kan 4K content tonen. De televisie heeft een hoge color gamut, wat betekent dat het beeld meer kleuren toont dan normale televisies.

De Xiaomi Mi TV gaat 4999RMB kosten, omgerekend iets meer dan 650 Euro.

Mi TV Bar

De Xiaomi Mi TV 3 wordt geleverd met een Mi TV Bar, ook een nieuw product dat vandaag gepresenteerd werd. De Mi TV Bar is een externe speaker. Xiaomi plaatst geen speakers in haar televisies, omdat een dun scherm zorgt voor slecht geluid. De Mi TV Bar zorgt dus voor een beter geluid, maar heeft ook nog andere functies.

Xiaomi Mi TV Bar

De Mi TV Bar doet namelijk ook dienst als hub. Op de Mi TV Bar sluit je al je andere apparaten aan, zoals Xbox of Playstation, harde schijf of zelfs computer. Vervolgens gaat er een kabel van de Mi TV Bar naar de Xiaomi Mi TV 3. Zo is je televisiekamer een stuk minder rommelig, en dat vinden veel mensen wel zo prettig. De Mi TV Bar heeft 3 HDMI-poorten, 2 USB-aansluitingen, een VGA-input, internet-aansluiting en meerdere manieren om al je andere speakers aan te sluiten.

De Mi TV Bar kan ook apart gekocht worden en op televisies van andere fabrikanten aangesloten worden. In de Mi TV Bar zit dan een kleine computer die deze taken op zich neemt.

De Mi TV Bar gaat verkocht worden voor 999RMB, omgerekend bijna €150.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo