Xiaomi presenteert Xiaomi Mi 4c, Mi Mobile en Mi Bluetooth Speaker

Xiaomi Mi 4c

Xiaomi presenteert Xiaomi Mi 4c, Mi Mobile en Mi Bluetooth Speaker

Xiaomi heeft vandaag op een eigen evenement twee nieuwe producten gelanceerd, en een nieuwe service. De Xiaomi Mi 4c is de nieuwste smartphone van het bedrijf, de Mi Bluetooth Speaker is wat de naam doet vermoeden: een speaker. Mi Mobile is een provider in China, waarmee men goedkoop kan bellen, internetten en sms’en.

Xiaomi Mi 4c

Het eerste product dat vandaag gelanceerd is is de Xiaomi Mi 4c. Over deze smartphone wisten we al een hoop voor het evenement, maar dat mag de pret niet drukken. De Xiaomi Mi 4c heeft een 5 inch full HD scherm met een speciaal Sunlight Display. De smartphone heeft een Snapdragon 808 1,8 GHZ 6-core processor, ondersteunt door een Adreno 418 GPU.

De telefoon beschikt over edge tap-technologie, en wordt opgeladen met een USB Type-C oplader. Verder heeft de smartphone een 13 magapixel camera aan de achterkant, en een 5 megapixel camera aan de voorkant met Beautify.

Er komen twee versies van de Xiaomi Mi 4c op de markt. De eerste versie heeft 2gb werkgeheugen en 16gb opslagcapaciteit, en gaat 1299 RMB kosten, omgerekend ongeveer 180 Euro. De andere versie heeft 3gb werkgeheugen en 32gb opslagcapaciteit, en kost omgerekend ongeveer 205 Euro.

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker

Naast een smartphone presenteerde Xiaomi ook een speaker, de Mi Bluetooth Speaker. De speaker is gemaakt van stevig aluminium en past volgens het bedrijf in een etui. De Mi Bluetooth Speaker heeft door Xiaomi ontworpen speakers, en kan een geluid tot 90 decibel produceren.

De speaker werkt via bluetooth, en kan 8 uur gebruikt worden voor het apparaat opnieuw opgeladen moet worden. Er is ook een micro-SD kaart poort waarin je een micro-SD kaart kunt steken en liedjes vanaf deze kaart kunt afspelen. In de Mi Bluetooth Speaker zit ook een microfoon zodat je handsfree kunt bellen. De Mi Bluetooth Speaker gaat 199 RMB kosten, omgerekend ongeveer 27 Euro.

Mi Mobile

Mi Mobile

Het gebeurt niet heel vaak meer, maar Xiaomi kondigde ook een nieuwe dienst aan. Dat is Mi Mobile, een nieuwe provider die in eerste instantie alleen in China te gebruiken is. Er is zowel een prepaid plan als een abonnement. Het abonnement kost €8,10 per maand, waarbij je 3gb data krijgt. Bellen en sms’en kan voor 10 RMB per sms of minuut, dezelfde kosten als bij de prepaid versie.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo