Xiaomi presenteert Mi MIX: álle nieuwste technieken en bijna 100% scherm

Xiaomi Mi MIX

Xiaomi Mi MIX

Binnenkort bestaat de iPhone 10 jaar en dat zou het bedrijf vieren met een waanzinnige iPhone met de nieuwste technieken. Het lijkt erop dat Xiaomi ze daarin verslagen heeft. Vandaag lanceerde het de Mi MIX, met alle nieuwste technieken. De telefoon heeft geen rand om het scherm, een keramische body en tot 256gb opslagruimte. Het mooiste? Hij kost minder dan de goedkoopste iPhone.

Xiaomi Mi MIX

Met de Xiaomi Mi MIX wil het bedrijf laten zien wat het kan. De telefoon heeft alle nieuwste technieken ingebouwd. Het is als het ware een concept van de telefoons in 2020. Hoewel, het is geen concept, want de telefoon gaat daadwerkelijk in de verkoop.

De Xiaomi Mi MIX heeft de nieuwste Snapdragon 821 processor. Afhankelijk van het model wordt dit gecombineerd met 4gb of 6gb werkgeheugen. De behuizing is gemaakt van ceramic, een heel sterk materiaal. Apple maakt op dit moment bijvoorbeeld de Apple Watch van ceramic. Verwar het niet met keramiek, dat is een steensoort die veel minder sterk is. Bovendien kost het ontzettend veel tijd en moeite om ceramic te maken. Ook bijzonder is de ontwerper. Philippe Starck ontwierp de telefoon. Hij is een van de beste ontwerpers ter wereld.

Het scherm van de Xiaomi Mi MIX is 6.4 inch groot. De telefoon heeft bijna geen randen: 91.3% van de body is scherm. Een 4400mAh batterij zorgt ervoor dat je de telefoon de hele dag kunt gebruiken. En is hij dan toch leeg, dan kun je de batterij razendsnel opladen door middel van Quickcharge 3.0. Foto’s maak je met de 16 megapixel camera. Ook selfie’s behoren tot de mogelijkheid, met de 5 megapixel camera aan de voorkant. Deze camera bevindt zich nu onder het scherm, omdat er door de dunne randen geen ruimte meer was boven het scherm.

Xiaomi Mi MIX

Prijzen

Het is bijna niet te bevatten dat de Xiaomi Mi MIX echt verkocht gaat worden. De volgende verassing is de prijs. De telefoon kost namelijk minder dan de goedkoopste iPhone 7. De versie met 4gb werkgeheugen en 128gb opslagcapaciteit gaat omgerekend €475 kosten. De Mi MIX met 6gb werkgeheugen en 256gb opslag kost €540. Bij deze versie zijn de randen bovendien bedekt met 18 karaats bladgoud.

Vandaag werd op de Xiaomi Mi Note 2 gelanceerd. Minder extreem, wel een prachtige en snelle telefoon. Met een 5.7 inch OLED scherm, 22.56 megapixel camera en wereldwijd 4G.

Xiaomi Mi MIX 18K

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo