Xiaomi presenteert metalen Redmi Note 3 en Mi Pad 2

Xiaomi Redmi Note 3

Xiaomi Redmi Note 3

Xiaomi heeft vanochtend zoals verwacht nieuwe producten gelanceerd. Het bedrijf lanceerde een nieuwe metalen tablet: de Xiaomi Mi Pad 2. Ook lanceerde het de metalen Xiaomi Redmi Note 3. Als laatste presenteerde het ook een nieuwe generatie van de Mi Air Purifier.

Xiaomi Redmi Note 3

De Xiaomi Redmi Note 2 was Xiaomi’s best verkopende smartphone tot nu toe. De nieuwe Xiaomi Redmi Note 3 is gemaakt van metaal, en heeft een vingerscanner aan de achterkant. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart en goud.

De smartphone is slechts 8,65mm dik, en heeft ronde handen zodat je hem beter vast kunt houden. Hij is ook net iets lichter dan zijn voorganger. De vingerscanner kan je vinger herkennen en telefoon ontgrendelen in 0,3 seconde.

De Xiaomi Redmi Note 3 heeft een 5,5 inch full HD scherm, en een 13 megapixel camera aan de achterkant. De camera aan de voorkant is 5 megapixel. Verder heeft de Redmi Note 3 een Helio X10 processor, 2gb werkgeheugen, een enorme batterij met een capaciteit van 4000mAH en ondersteuning voor 2 simkaarten met 4G.

De standaard versie van de Xiaomi Redmi Note 3 met 2gb werkgeheugen en 16gb opslagcapaciteit gaat ongeveer €130 kosten. De snellere versie met 3gb werkgeheugen en 32gb opslagcapaciteit kost omgerekend 160 Euro.

Xiaomi Mi Pad 2

Xiaomi Mi Pad 2

De grootste verandering aan de Xiaomi Mi Pad 2 is de nieuwe behuizing. Deze is nu van metaal gemaakt. Daardoor is de nieuwe tablet 38 gram lichter vergeleken met zijn voorganger, en nog slechts 6,95 mm dik. De tablet is verkrijgbaar in twee kleuren, grijs en goud.

De Xiaomi Mi Pad 2 heeft een Intel Atom processor, een 64 bit quad-core processor op een snelheid van 2.4ghz. Een Intel HD chip zorgt ervoor dat spellen vloeiend draaien, gecombineerd met 2gb werkgeheugen. De tablet is verkrijgbaar met 16 of 64gb opslagcapaciteit. De Mi Pad 2 heeft een 8 megapixel camera aan de achterkant en wordt opgeladen via USB type C. De Xiaomi Mi Pad 2 is te koop in China vanaf ongeveer €150. De versie met 64gb opslagcapaciteit is ongeveer €40 duurder.

Verbeterde Mi Air Purifier

Als laatste presenteerde Xiaomi een nieuwe versie Mi Air Purifier, een product dat vooral goed verkocht wordt in China. De Mi Air Purifier 2 is stiller, verbruikt minder stroom en gebruikt betere, nieuwere onderdelen. Het apparaat kost omgerekend €102.

Zodra we meer weten over wanneer de nieuwe producten te koop zijn, laten we u dit weten.

Bron

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo