Xiaomi Pocophone F1 aangepast na gebruikers-feedback

Xiaomi Pocophone F1 voorkant en achterkant

Dat Xiaomi met de Xiaomi Pocophone F1 heel veel kwaliteit voor een hele vriendelijke prijs biedt was meteen na de lancering al duidelijk. Ondanks de goede recensies voerde Xiaomi eerder deze week al een update uit. Daarnaast maakte ze bekend dat de bootloader unlocked mag worden. Het blijkt dat deze verbeteringen direct voortkomen uit feedback en gebruikerstips. Op hun eigen forum lanceerde Xiaomi een top-10 met suggesties van gebruikers en hun commentaar.

Xiaomi luistert naar gebruikers

Wie de lijst op het forum bekijkt ziet dat de suggesties variëren van het verbeteren van bestaande toepassingen tot heuse ontwerpwijzigingen. het leuke is dat Xiaomi er daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Ze geven aan wat ze met de feedback doen. Dit past precies in de bedrijfsstrategie om loyale klanten te creëren. Voor gebruikers is het natuurlijk ook leuk dat zij weten dat er echt iets met hun feedback gebeurt.

Prijs Xiaomi Pocophone F1

De Xiaomi Pocophone F1 is niet alleen goedkoop maar wordt ook verbeterd naar aanleiding van gebruikerstips.

Overgenomen gebruikerstips

Sterker nog, Xiaomi heeft al diverse verbeteringen uitgevoerd of verbeteringen toegezegd. Zo biedt zij nu de optie te bieden om na 72 uur de bootloader te ontgrendelen. Na ontgrendeling kan je zelf bepalen met welke programma’s de telefoon moet opstarten en andere zaken aanpassen aan het systeem.

Andere verbeteringen zijn de integratie met de ‘zoom’-functie op Youtube. De connectiviteit met Asphalt 9 heeft Xioami ook ingebouwd. Tot slot is de feedback om de netwerksnelheid op het startscherm te laten zien opgepakt. Dit kan nu via instellingen.

Welke verbeteringen kun je verwachten?

In haar overzicht geeft Xiaomi aan dat zij nog meer verbeteringen zal doorvoeren. Zo kun je dadelijk de batterijcapaciteit en meldingen van apps direct zien. Daarnaast zal Xiaomi bij een volgende update de  connectie met ‘Google OK’ mogelijk maken en hete geluid verbeteren.

Met al deze verbeteringen en communicatie met de gebruikers is er nog meer reden om jouw Xiaomi Pocophone F1 nu te kopen. Dit kan bij Gearbest, Banggood en Mobiel.nl.

[table id=16 /]

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo