5 redenen om de Xiaomi Pocophone F1 te kopen

Xiaomi Pocophone F1 voorkant en achterkant

Xiaomi heeft enige tijd geleden de naam ‘Pocophone’ geregistreerd en recent onder deze noemer de Pocophone F1 uitgebracht. Aangezien een nieuw merk voor veel mensen even wennen is zetten we in dit artikel 5 redenen op een rij waarom je de Xiaomi Pocophone F1 nu zou moeten kopen. Dit toestel biedt namelijk momenteel veruit de beste prijs/kwaliteitverhouding.

1. Specs, specs en specs

De belangrijkste reden om voor een telefoon te kiezen blijft toch de kwaliteit. Met een vloeistof-gekoelde Snapdragon 845 processor, ardeno 630 grafische schrijf, 6 of 8 GB RAM-geheugen en naar keuze 64 tot 256 GB ROM opslagcapaciteit is deze telefoon razendsnel. Door de vingerafdruksensor en gezichtsherkenningssoftware is deze telefoon ook nog eens zeer goed beveiligd.

2. De onverslaanbare prijs

Als de kwaliteit goed is, is de prijs vaak het volgende argument. Om te voorkomen dat je ons niet gelooft laten we de prijs voor dit premium toestel zien in onderstaande officiƫle bekendmaking van Xiaomi. We kunnen het inmiddels bevestigen, hij is echt zo goedkoop.

Prijs Xiaomi Pocophone F1

De prijs van de Xiaomi Pocophone F1 met belangrijkste eigenschappen

3. Camera staat zijn mannetje

Natuurlijk is een telefoon tegenwoordig pas compleet met goede camera’s. Met een Dual camera (12 MP + 5 MP) aan de achterzijde en een zeer sterke (20 MP) selfie-camera aan de voorzijde heeft Xiaomi die les begrepen.

4. Levensduur batterij en laadtijd

Gebruikers van Smartphones vinden het steeds belangrijker dat de telefoon snel op kan laden en dat dit niet te vaak hoeft. Met een ingebouwde 4.000 mAh batterij is de levensduur (afhankelijk van gebruik) tot 96 uur op 1 batterijlading. De batterij laadt dankzij de fast charging 3.0 technologie zeer snel op.

5. Gebruiksgemak

Als je een telefoon hebt wil je deze graag makkelijk bedienen en eenvoudig besturen. Met Android Oreo 8.1 als standaard-installatie en een speciale versie (MIUI 9.6 for Pocophone) van het eigen MIUI-besturingssysteem als overlay ben je verzekerd van optimaal gebruiksgemak.

Xiaomi Pocophone F1 kopen of meer weten?

Als je nog meer over deze telefoon wilt weten vindt je op onze productpagina alle informatie. Je kunt de specificaties natuurlijk ook zelf ervaren door de telefoon aan te schaffen bij bijvoorbeeld Gearbest, Banggood of Mobiel.nl.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo