Xiaomi Pocophone F1 komt naar Nederland en de prijs is nog lager dan je al dacht

Xiaomi Pocophone F1 komt naar Nederland

Vorige week konden we je al melden dat de zeer voordelige Xiaomi Pocophone F1 is uitgebracht en ook direct te koop is. Inmiddels heeft Xiaomi bevestigd dat het toestel beschikbaar komt voor Nederland. Ook heeft Xiaomi de prijzen bekend gemaakt en die zijn zo laag dat je met deze smartphone de beste prijs/kwaliteitsverhouding aanschaft die momenteel in de markt te krijgen is.

Xiaomi Pocophone F1 focus

De focus van dit toestel ligt met name op snelheid. Met een Snapdragon 845 vloeistof-gekoelde processor en warmtecontrol is de basis solide. Dit wordt versterkt doordat Xiaomi een speciale, voor Pocophone gemodificeerde versie van MIUI heeft ontwikkeld. Met een 4000 mAh batterij kun je bovendien extra lang genieten van deze snelle toepassingen. Uiteraard kun je het toestel ook snel laden, dit dankzij de Quick Charge 3.0 technologie.

Xiaomi Pocophone prijzen en beschikbaarheid

Xiaomi bevestigt: Xiaomi Pocophone F1 zeer voordelig beschikbaar in Nederland

Naast de snelle besturing verwent Xiaomi de gebruikers ook op andere manieren. Zo is het toestel uitgerust met een (12 MP + 5 MP) Dual camera en is er aan de voorzijde een selfie-camera van liefst 20 MP voorzien. Ook gezichtsherkenning en vingerafdruksensor is op alle varianten aanwezig.

Xiaomi Pocophone F1 beste prijs/kwaliteitsverhouding

De Xiaomi Pocaphone F1 wordt uitgebracht in diverse geheugen-varianten. Zo is er een variant met 6 GB RAM-geheugen en 64 GB ROM opslagcapaciteit. Deze koop je vanaf EUR 329,-. Wil je het geheugen uitbreiden naar 128 GB ROM? Dat kan voor EUR 369,-. Naast deze twee varianten komen er nog twee varianten. 1 met 8 GB RAM en 256 GB ROM en een speciale, Kevlar, legereditie.

Zodra we de specificaties van die edities kennen melden we je dat uiteraard direct.

Xiaomi Pcocphone F1 kopen?

Zoals we meldden is de Xiaomi Pocophone nu al te koop met een levertijd van ongeveer 14 dagen, maar of dit gehaald wordt is natuurlijk de vraag. Hij is onder andere te koop bijĀ Gearbest, Banggood en Mobiel.nl.

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo