Xiaomi plant persevenement in San Fransisco

Mi Pad

Mi Pad

Xiaomi heeft een persevenement gepland in San Francisco, op 12 februari. Het evenement is het eerste evenement van Xiaomi dat buiten Azië wordt gehouden. Volgens PR medewerkers van Xiaomi zullen geen nieuwe producten aangekondigd worden, maar kan de buitenlandse pers kennis maken met Xiaomi.

Dat is niet zo gek: ook wij merken dat er veel vragen zijn bij de pers buiten Azië over Xiaomi, waardoor ook veel onwaarheden de wereld ingeslingerd worden. Op het evenement zal het vooral gaan over het merk zelf en over de leiders van het bedrijf.

Persevenement in San Fransisco

Op het persevenement zullen waarschijnlijk onder andere Hugo Barra en Lin Bin spreken. Hugo Barra is een bekende in San Francisco, hij werkte aan Android voor hij de overstap naar het Chinese bedrijf maakte. Lin Bin is op dit moment de president van Xiaomi.

“We can also confirm that Xiaomi will not be launching in the US or entering the US market this time, but this is an opportunity to get to know the company and leadership a bit more”

Connecties maken

Volgens Android Police komt er niet alleen pers op het evenement af. Ook andere personen met belangrijke functies zijn uitgenodigd. De website meldt dat dit handig is voor het moment dat Xiaomi naar Amerika komt, dan heeft het bedrijf al connecties met bijvoorbeeld leiders van winkelketens en telecom providers.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo