Xiaomi plant evenement op 24 november

Xiaomi plant evenement op 24 november

Xiaomi plant evenement op 24 november

Xiaomi heeft een nieuw evenement geplant op 24 november, waar zowel de pers als Xiaomi-fans bij mogen zijn. Mogelijk wordt de Xiaomi Mi 5 of Redmi Note 2 Pro gepresenteerd op het evenement. Over beide smartphone verschenen de laatste tijd veel geruchten.

Evenement op 24 november

Het evenement staat gepland voor 24 november en wordt gehouden in het Beijing National Convention Center. Normaal is het gebruikelijk dat alleen de pers uitgenodigd wordt, maar voor het evenement op 24 november kan iedereen een kaartje kopen. Een kaartje kost ongeveer 30 Dollar en er zijn slechts 500 kaarten in omloop. De verkoop start morgen.

Xiaomi Mi 5..

De Xiaomi Mi 5 werd nog niet gelanceerd omdat er problemen waren met de processor. De smartphone zou oorspronkelijk in de zomer gelanceerd worden, maar dat ging door de problemen niet door. Ondertussen heeft de fabrikant van de processor, Qualcomm, de problemen opgelost en de processor gepresenteerd. Eerdere berichten meldden dat de Mi 5 op 3 december gelanceerd zou worden, maar een week eerder is dus ook mogelijk.

..of de Xiaomi Redmi Note 2 Pro

De kans is ook aanwezig dat we de Xiaomi Redmi Note 2 Pro gaan zien. De specificaties van deze telefoon lekten afgelopen week uit via de TENAA. De TENAA keurt voor de Chinese overheid alle smartphones voordat ze verkocht mogen worden. De Xiaomi Redmi Note 2 Pro mag dus vanaf nu verkocht worden.

De Xiaomi Redmi Note 2 Pro is een verbeterde versie van de Xiaomi Redmi Note 2. De specificaties van de telefoon blijven gelijk, maar er zijn twee grote veranderingen. Als eerste is de smartphone waarschijnlijk helemaal van metaal gemaakt, als eerste smartphone van Xiaomi. De Xiaomi Mi 4 is gedeeltelijk gemaakt van metaal, er wordt gebruik gemaakt van een metalen binnenkant zodat de smartphone extra sterk is. Daarnaast krijgt de Xiaomi Redmi Note 2 Pro een vingerscanner, zodat je de telefoon kunt ontgrendelen zonder je toegangscode in te voeren.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo