Xiaomi pakt groot uit in Nederland: dit gaat er allemaal gebeuren

Xiaomi heeft vandaag tijdens een persconferentie in Amsterdam officieel bekend gemaakt dat ze in de Benelux gaan lanceren. Hierbij hebben ze grootse plannen, wij praten je bij!

Xiaomi naar Nederland

Dat Xiaomi naar Nederland, België en Luxemburg zou komen, wisten we eigenlijk al, maar er zijn nu meerdere details bekend gemaakt. Zo weten we nu onder andere in welke winkels de producten verkocht gaan worden, maar ook waar ze mee op de markt komen.

Daarnaast hebben ze nog meer info gegeven over hoe ze het retailkanaal in Nederland willen gaan aanpakken.

Xiaomi kopen in Nederland: hier kun je terecht

Xiaomi gaat in Nederland haar eigen webshop optuigen, sinds vandaag is ook de officiële Nederlandse site van het Chinese bedrijf online. Hierop zien we een aantal producten die uitgelicht worden.

Lees ook: Xiaomi kopen in Nederland: 9 dingen waar je op moet letten

Naast deze webshop hebben ze ook plannen om fysieke winkels te openen, zoals we dat ook van andere landen kennen. Hier worden veel producten tentoongesteld, die door de klant ervaren kunnen worden. Wie al eens in een Xiaomi-winkel in het buitenland geweest is, weet dat dit een mooie ervaring kan zijn.

Daarnaast werken ze natuurlijk samen met meerdere partners, waaronder een aantal retailers. Wij hebben hieronder een lijstje voor je gemaakt van een aantal van deze partijen waar je nu al terecht kunt.

Welke producten gaan we zien?

Xiaomi komt met een aantal populaire producten op de markt, dat is op zich geen grote verassing, maar we weten inmiddels ook welke. Het gaat onder andere om het vlaggenschip van 2019, de Xiaomi Mi 9, die al ruim op voorraad is, onder andere bij Belsimpel, waar deze ook aangeschaft kan worden met abonnement.

Daarnaast gaan we producten zien zoals de Redmi Note 7, de Xiaomi Mi Band 3 en de elektrische step, de Xiaomi M365.

Xiaomi gaat dus flink aan de weg timmeren in de Benelux met eigen winkels, samenwerkingen met grote retailers en de ambitie om een groot, gerespecteerd merk te worden. Uiteraard gaan we je uitgebreid verslag brengen van alles wat er gebeurt rondom Xiaomi in Nederland, België en ver daarbuiten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan gratis in!

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Xiaomi, schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo