Xiaomi opent Mi.com webshop in NL op 25 september met flinke kortingen

Na de aankondiging van de eerste echte winkel van Xiaomi in Nederland, wordt ook bekend dat de officiële Mi.com-webshop ook open zal gaan voor de Nederlandse markt.

Officiële Mi.com webshop

In veel landen in de wereld is er een officieel verkoopkanaal van Xiaomi op Mi.com. In Nederland was dat nog niet het geval, maar dit gaat veranderen.

Op 25 september 2020 opent de officiële Mi.com webshop voor Nederland zijn deuren, waardoor Xiaomi-fans op nog meer plaatsen terecht kunnen voor de aanschaf van hun favoriete producten.

In de shop zullen uiteraard smartphones verkrijgbaar zijn, maar ook de nodige ecosysteem-producten van Xiaomi voor bijvoorbeeld smarthome.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Kortingen bij de opening

De Mi.com store heeft – natuurlijk – een launch-actie. Naast de verschillende aanbiedingen, is er ook een kortingscode, maar daarover zometeen meer.

De launch-aanbiedingen zijn erg interessant, hebben wij inmiddels vernomen. We hebben al een aantal prijzen en producten gehoord en hier zitten interessante kortingen bij.

Wat het nog interessanter maakt, is dat er ook een kortingscode is van maar liefst 20 euro. Gebruik je de code XiaomiNL dan krijg je 20 euro korting, zonder minimum bestelbedrag. De details op een rijtje:

  • 20 euro korting met de code: XiaomiNL (geen minimumbestelbedrag)
  • Gratis verzenden vanaf 69 euro
  • Een aantal goede launch-deals (een Poco X3, iemand?)

Meer info over de opening en al wat info over de deals kun je hier vinden.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

MiStoreBenelux en Mi.com?

Maar, maar… Wat gebeurt er dan met de MiStoreBenelux? Die eerder in 2020 werd gelanceerd als de officiële shop in Nederland? Dat is voor ons ook nog niet helemaal duidelijk. Navraag geeft ook niet direct duidelijkheid, dus we gaan er vanuit dat je voorlopig ook bij de MiStoreBenelux terecht kunt voor je aankopen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo