Xiaomi Note 2 nu Xiaomi Pro?

Foto van de Xiaomi Mi Note 2

Foto van de Xiaomi Mi Note 2

De de Mi Note 2 is de nieuw uit te komen phablet van Xiaomi en wordt met veel smart opgewacht. Volgens de geruchten zou dit nieuwe Xiaomi toestel voor het einde van de maand nog gelanceerd moeten worden. Gisteren heeft de phablet de 3C certificering ontvanen in China.  Dit betekent in wezen dat het nu in China verkocht mag worden. Nu moet de Mi Note 2 nog goedgekeurd worden door TENAA en dan zouden alle obstakels uit de weg moeten zijn. Maar terwijl we op de TENAA goedkeuring wachten is er wat interessante informatie aan het licht gekoment.

Weibo tease

Blijkbaar heeft de CEO van Xiaomi, Lei Jun, een nieuwe account bij Weibo geregistreerd. Het vreemde is dat dit een heel andere naam heeft dan verwacht. Weibo is een Chinese social media website en is te vergelijken met een combinatie van Facebook en Twitter. Chinese bedrijven gebruiken vaak Weibo accounts vernoemd naar hun nieuwste producten om hun IP adressen te beschermen. Ook wordt dit gedaan om een nieuw product te teasen en geruchten aan te wakkeren.

Xiaomi Pro

De naam die Lei Jun heeft opgegeven voor het nieuwe Weibo account is Xiaomi Pro. Dit is wat vreemd, gezien het enige Xiaom toestel dat als “Pro” gelabeld zou kunnen worden, de Mi Note 2 is. Zou Xiaomi de naam hebben veranderd naar Pro? Of zou Xiaomi in het geheim hebben gewerkt aan nog een phablet? Helaas is er nog geen officiële informatie naar voren gekomen en kan er alleen gegist worden over wat dit betekent. Volgens geruchten zou het nieuwe toestel, onder welke naam dan ook, op 14 of 24 september gelanceerd worden. Dus we zullen nog even moeten afwachten.

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo