Xiaomi lanceert goedkope nagelknipper met unieke feature

Xiaomi Mijia No Splash Nail Clipper

De nagelknippers die we tegenwoordig gebruiken hebben al tientallen jaren geen revolutionaire veranderingen doorgemaakt. Toch doet Xiaomi met dit nieuwe product een poging om de grootste frustratie tijdens het nagels knippen te verhelpen.

De Xiaomi No Splash Nail Clipper

Nagels knippen is een activiteit waar je waarschijnlijk niet naar uitkijkt. Als je daarna ook nog al je weggevlogen nagels van de grond moet oprapen, werkt dat niet bepaald mee. Daarom heeft Xiaomi een nagelknipper ontworpen waarmee die frustratie wordt weggenomen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.384 Xiaomi-fans gingen je voor!

De Xiaomi No Splash Nail Clipper is namelijk een nagelknipper met een opvangbakje voor je afgeknipte nagels. Om de nagels in dat bakje te krijgen zijn de mesjes op een bepaalde manier vormgegeven. Na het knippen van je nagels kun je de nagelknipper eenvoudig uit het bakje verwijderen en de nagels in de prullenbak laten vallen.

Op de nagelknipper zit overigens ook nog een verborgen nagelvijl, zodat je na het knippen de scherpe randjes nog even van je nagels kunt halen.

Xiaomi Mijia No Splash Nail Clipper
Via: Xiaomitoday.com

Extra opties

De mesjes van de Xiaomi No Splash Nail Clipper raken elkaar nooit. Daardoor blijven de messen scherp en krijgen je nagels een natuurlijke ronding en afvlakking. Volgens Xiaomi is de nagelknipper in staat om 2.000 keer in een koper plaatje te knippen, zonder zijn scherpte te verliezen. In theorie zou de nagelknipper dus een heel leven mee moeten gaan. Niet verkeerd voor een product dan minder dan 5 euro kost.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

De Xiaomi nagelknipper kopen

Dit product van Xiaomi is een unieke uitgave van het merk. Nooit eerder bracht Xiaomi een vergelijkbaar product uit. Omdat de lancering nog maar net geweest is, moet je nog heel even wachten tot het overal beschikbaar is. Kun je niet wachten en wil de Xiaomi Nail Clipper al bestellen?

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo