Xiaomi lanceert goedkope nagelknipper met unieke feature

De nagelknippers die we tegenwoordig gebruiken hebben al tientallen jaren geen revolutionaire veranderingen doorgemaakt. Toch doet Xiaomi met dit nieuwe product een poging om de grootste frustratie tijdens het nagels knippen te verhelpen.

De Xiaomi No Splash Nail Clipper

Nagels knippen is een activiteit waar je waarschijnlijk niet naar uitkijkt. Als je daarna ook nog al je weggevlogen nagels van de grond moet oprapen, werkt dat niet bepaald mee. Daarom heeft Xiaomi een nagelknipper ontworpen waarmee die frustratie wordt weggenomen.

Bekijk nu
NIEUW: Nederlandse Xiaomi Mifans-community

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

De Xiaomi No Splash Nail Clipper is namelijk een nagelknipper met een opvangbakje voor je afgeknipte nagels. Om de nagels in dat bakje te krijgen zijn de mesjes op een bepaalde manier vormgegeven. Na het knippen van je nagels kun je de nagelknipper eenvoudig uit het bakje verwijderen en de nagels in de prullenbak laten vallen.

Op de nagelknipper zit overigens ook nog een verborgen nagelvijl, zodat je na het knippen de scherpe randjes nog even van je nagels kunt halen.

Xiaomi Mijia No Splash Nail Clipper
Via: Xiaomitoday.com

Extra opties

De mesjes van de Xiaomi No Splash Nail Clipper raken elkaar nooit. Daardoor blijven de messen scherp en krijgen je nagels een natuurlijke ronding en afvlakking. Volgens Xiaomi is de nagelknipper in staat om 2.000 keer in een koper plaatje te knippen, zonder zijn scherpte te verliezen. In theorie zou de nagelknipper dus een heel leven mee moeten gaan. Niet verkeerd voor een product dan minder dan 5 euro kost.De Xiaomi nagelknipper kopen

Dit product van Xiaomi is een unieke uitgave van het merk. Nooit eerder bracht Xiaomi een vergelijkbaar product uit. Omdat de lancering nog maar net geweest is, moet je nog heel even wachten tot het overal beschikbaar is. Kun je niet wachten en wil de Xiaomi Nail Clipper al bestellen?


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL

Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue

Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij