Xiaomi Mi Mix Evo verschijnt op Geekbench met Snapdragon 835

Xiaomi Mi MIX

Xiaomi Mi MIXEind vorig jaar verraste Xiaomi vriend en vijand met de baanbrekende Xiaomi Mi Mix. Het leek erop alsof het bedrijf alle nieuwste technologieën had samengebundeld in één ultra toestel, maar dan nog beter. Het internet ontplofte en nog steeds wordt er gesproken over de smartphone. Zo’n sensatie is bijna niet te overtreffen. Toch lijkt het erop dat Xiaomi een poging gaat wagen. Onlangs verscheen er bij Geekbench een apparaat onder de naam Xiaomi Mix Evo. Een vernieuwde Mi Mix?

Nu met Snapdragon 835

De huidige Mi Mix komt met een Qualcomm Snapdragon 821 processor met acht kernen en 4GB of 6GB RAM capaciteit. De nieuwere Mi Mix Evo heeft een chipset upgrade gekregen naar de Snapdragon 835. Volgens de Geekbench specificaties zal het toestel 4GB RAM capaciteit krijgen en draaien op Android 6.0.1 Marshmallow. Op zich lijkt dat niet zo heel indrukwekkend. Het zou natuurlijk ook kunnen gaan om een basismodel, welke bestaat naast een meer luxe en geavanceerde versie.

Geenbench Score Xiaomi Mix Evo

Onthullig tijdens MWC 2017

Eerder werd verwacht dat Xiaomi de Mi Mix Nano zou aankondigen, maar het bedrijf ontkende het bestaan van de smartphone. In plaats daarvan onthulde Xiaomi de witte versie van de Mi Mix tijdens de Consumer Electronics Show eerder deze maand. In tegenstelling tot de Mi Mix Nano, ontkent Xiaomi niet het bestaan van de Xiaomi Mi Mix Evo. Het toestel wordt zelfs verwacht onthuld te worden tijdens de Mobile World Congress in Barcelona dit jaar.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo