Xiaomi Mijia Robotstofzuiger 1C officieel: krachtige betaalbare robotstofzuiger

Xiaomi heeft officieel de Mijia Robotstofzuiger 1C gelanceerd. Met de komst van dit smarthome apparaat moet jouw huis op een nog krachtigere en preciezere manier schoongemaakt kunnen worden.

Mijia Robotstofzuiger 1C

De Xiaomi Mijia robotstofzuiger 1C is voorzien van een aantal verbeterde en nieuwe technische eigenschappen. Zo wordt de watertank gestuurd door een intelligent elektronisch systeem, zodat de vloer beter beschermd wordt. Ook hoeft er zo niet onnodig veel water gebruikt wordt om je huis te dweilen.

Daarnaast beschikt de robotstofzuiger over een sterke en borstelloze elektromotor die 2.500Pa zuigkracht levert. Dat is 25% meer dan bijvoorbeeld de Roborock S6 en Roborock S50, die het doen met 2.000Pa.

Xiaomi Mijia 1C robotstofzuiger
Via: gizchina.com

Vol met sensoren

De zwakte van een robotstofzuiger zit hem vaak in de sensoren en het vermogen om de kamers goed in kaart te brengen. Daarom heet Xiaomi de 1C volgestopt met sensoren. Zo worden er 30.000 keer per seconde herkenningspunten vastgelegd, zodat er een goed overzicht van de kamer ontstaat.

Ook wordt de berekening van de route 50 keer per seconde gecalculeerd, zodat de route onderweg wordt geëvalueerd en bijgewerkt. Door middel van een sterke chip, beeldverwerker en VSLAM algoritme wordt de huidige locatie van de stofzuiger continue bijgehouden. Op die manier kan de stofzuiger altijd zelf de beste route bepalen.

Lees ook: Xiaomi Robotstofzuigers: alles wat je moet weten (+prijsvergelijk)


Prijs en verkrijgbaarheid

Wil je de Xiaomi Mijia Robotstofzuiger C1 kopen? Op dit moment wordt hij verkocht voor ca. 256 euro. Dat is de prijs voor de pre-sale. De prijs zal na de pre-sale naar verwachting met ca. 15% stijgen. De robotstofzuiger is nog niet verkrijgbaar in Europa, maar je kunt hem natuurlijk wel vast bestellen in China.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Xiaomi MIJIA 1C Robot Vacuum Cleaner White - $285,99

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 keer per week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!