Xiaomi Mijia Robotstofzuiger 1C officieel: krachtige betaalbare robotstofzuiger

Xiaomi Mijia 1C robotstofzuiger

Xiaomi heeft officieel de Mijia Robotstofzuiger 1C gelanceerd. Met de komst van dit smarthome apparaat moet jouw huis op een nog krachtigere en preciezere manier schoongemaakt kunnen worden.

Mijia Robotstofzuiger 1C

De Xiaomi Mijia robotstofzuiger 1C is voorzien van een aantal verbeterde en nieuwe technische eigenschappen. Zo wordt de watertank gestuurd door een intelligent elektronisch systeem, zodat de vloer beter beschermd wordt. Ook hoeft er zo niet onnodig veel water gebruikt wordt om je huis te dweilen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.377 Xiaomi-fans gingen je voor!

Daarnaast beschikt de robotstofzuiger over een sterke en borstelloze elektromotor die 2.500Pa zuigkracht levert. Dat is 25% meer dan bijvoorbeeld de Roborock S6 en Roborock S50, die het doen met 2.000Pa.

Xiaomi Mijia 1C robotstofzuiger
Via: gizchina.com

Vol met sensoren

De zwakte van een robotstofzuiger zit hem vaak in de sensoren en het vermogen om de kamers goed in kaart te brengen. Daarom heet Xiaomi de 1C volgestopt met sensoren. Zo worden er 30.000 keer per seconde herkenningspunten vastgelegd, zodat er een goed overzicht van de kamer ontstaat.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Ook wordt de berekening van de route 50 keer per seconde gecalculeerd, zodat de route onderweg wordt geëvalueerd en bijgewerkt. Door middel van een sterke chip, beeldverwerker en VSLAM algoritme wordt de huidige locatie van de stofzuiger continue bijgehouden. Op die manier kan de stofzuiger altijd zelf de beste route bepalen.

Lees ook: Xiaomi Robotstofzuigers: alles wat je moet weten (+prijsvergelijk)


Prijs en verkrijgbaarheid

Wil je de Xiaomi Mijia Robotstofzuiger C1 kopen? Op dit moment wordt hij verkocht voor ca. 256 euro. Dat is de prijs voor de pre-sale. De prijs zal na de pre-sale naar verwachting met ca. 15% stijgen. De robotstofzuiger is nog niet verkrijgbaar in Europa, maar je kunt hem natuurlijk wel vast bestellen in China.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo