Xiaomi Mijia Robotstofzuiger 1C officieel: krachtige betaalbare robotstofzuiger

Xiaomi heeft officieel de Mijia Robotstofzuiger 1C gelanceerd. Met de komst van dit smarthome apparaat moet jouw huis op een nog krachtigere en preciezere manier schoongemaakt kunnen worden.

Mijia Robotstofzuiger 1C

De Xiaomi Mijia robotstofzuiger 1C is voorzien van een aantal verbeterde en nieuwe technische eigenschappen. Zo wordt de watertank gestuurd door een intelligent elektronisch systeem, zodat de vloer beter beschermd wordt. Ook hoeft er zo niet onnodig veel water gebruikt wordt om je huis te dweilen.

Bekijk nu
NIEUW: Nederlandse Xiaomi Mifans-community

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Daarnaast beschikt de robotstofzuiger over een sterke en borstelloze elektromotor die 2.500Pa zuigkracht levert. Dat is 25% meer dan bijvoorbeeld de Roborock S6 en Roborock S50, die het doen met 2.000Pa.

Xiaomi Mijia 1C robotstofzuiger
Via: gizchina.com

Vol met sensoren

De zwakte van een robotstofzuiger zit hem vaak in de sensoren en het vermogen om de kamers goed in kaart te brengen. Daarom heet Xiaomi de 1C volgestopt met sensoren. Zo worden er 30.000 keer per seconde herkenningspunten vastgelegd, zodat er een goed overzicht van de kamer ontstaat.Ook wordt de berekening van de route 50 keer per seconde gecalculeerd, zodat de route onderweg wordt geëvalueerd en bijgewerkt. Door middel van een sterke chip, beeldverwerker en VSLAM algoritme wordt de huidige locatie van de stofzuiger continue bijgehouden. Op die manier kan de stofzuiger altijd zelf de beste route bepalen.

Lees ook: Xiaomi Robotstofzuigers: alles wat je moet weten (+prijsvergelijk)


Prijs en verkrijgbaarheid

Wil je de Xiaomi Mijia Robotstofzuiger C1 kopen? Op dit moment wordt hij verkocht voor ca. 256 euro. Dat is de prijs voor de pre-sale. De prijs zal na de pre-sale naar verwachting met ca. 15% stijgen. De robotstofzuiger is nog niet verkrijgbaar in Europa, maar je kunt hem natuurlijk wel vast bestellen in China.


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL

Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue

Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij