Xiaomi Mijia Projector Youth Edition 2: 120 inch full HD met Dolby Atmos

Dat Xiaomi aan de lopende band nieuwe producten lanceert wisten we al en ook vandaag weer een nieuw, interessante projector. De Xiaomi Mijia Projector Youth Edition is een feit.

Xiaomi Mijia Projector Youth Edition 2

De Xiaomi Mijia Projector Youth Edition 2 is misschien een wat lange naam, maar er zijn ook vele interessante mogelijkheden aan dit apparaat.

Zo is er onder andere ondersteuning toegevoegd voor de voice-assistant van Xiaomi, XiaoAI. Helaas is deze niet beschikbaar in Nederland, maar toch zijn er nog veel meer interessante specs.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

Naast de reguliere behuizing, zijn er ook stoffen gebruikt om er een andere look en design aan te geven. Met 1,3 KG is het de Projector ook niet echt zwaar te noemen.

XiaomiMijiaProjectorYouthEdition2 1

Full HD, Dolby Atmos en meer

De projector kan tot 460 lumens produceren met een maximale resolutie van 1920×1080 pixels. Dit kan op een formaat van 60-120 inch.

Verder zien we 2GB RAM in de Xiaomi Mijia Projector Youth Edition 2 met een interne opslag van 16GB. Qua connectiviteit is er Bluetooth 4.2 aanwezig

Met de Dolby Audio-technologie moeten de twee 10W-speakers een prima geluid kunnen produceren. Hoe dit in de praktijk klinkt zal natuurlijk nog moeten blijken.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Prijs en beschikbaarheid

De exacte prijs is vooralsnog niet beschikbaar, maar zal naar verwachting omgerekend net boven de 300 euro gaan uitkomen. Dit was ook het geval bij zijn voorganger, die in januari 2019 gelanceerd werd. Of deze ooit beschikbaar zal komen in Europa is nog niet bekend, wel zal de Xiaomi Mijia Projector Youth Edition 2 vanaf heden in China verkocht worden.

Via: Mi.com

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo