Xiaomi Mijia Projector Youth Edition 2: 120 inch full HD met Dolby Atmos

Dat Xiaomi aan de lopende band nieuwe producten lanceert wisten we al en ook vandaag weer een nieuw, interessante projector. De Xiaomi Mijia Projector Youth Edition is een feit.

Xiaomi Mijia Projector Youth Edition 2

De Xiaomi Mijia Projector Youth Edition 2 is misschien een wat lange naam, maar er zijn ook vele interessante mogelijkheden aan dit apparaat.

Zo is er onder andere ondersteuning toegevoegd voor de voice-assistant van Xiaomi, XiaoAI. Helaas is deze niet beschikbaar in Nederland, maar toch zijn er nog veel meer interessante specs.

Bekijk nu
NIEUW: Nederlandse Xiaomi Mifans-community

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Naast de reguliere behuizing, zijn er ook stoffen gebruikt om er een andere look en design aan te geven. Met 1,3 KG is het de Projector ook niet echt zwaar te noemen.

XiaomiMijiaProjectorYouthEdition2 1

Full HD, Dolby Atmos en meer

De projector kan tot 460 lumens produceren met een maximale resolutie van 1920×1080 pixels. Dit kan op een formaat van 60-120 inch.

Verder zien we 2GB RAM in de Xiaomi Mijia Projector Youth Edition 2 met een interne opslag van 16GB. Qua connectiviteit is er Bluetooth 4.2 aanwezig

Met de Dolby Audio-technologie moeten de twee 10W-speakers een prima geluid kunnen produceren. Hoe dit in de praktijk klinkt zal natuurlijk nog moeten blijken.Prijs en beschikbaarheid

De exacte prijs is vooralsnog niet beschikbaar, maar zal naar verwachting omgerekend net boven de 300 euro gaan uitkomen. Dit was ook het geval bij zijn voorganger, die in januari 2019 gelanceerd werd. Of deze ooit beschikbaar zal komen in Europa is nog niet bekend, wel zal de Xiaomi Mijia Projector Youth Edition 2 vanaf heden in China verkocht worden.

Via: Mi.com


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL

Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue

Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij