Xiaomi Mi TV Stick: prijzen en specs mogelijk al bekend

Tot op de dag van vandaag gebruiken we als MiFans voornamelijk de Xiaomi Mi Box S voor Android TV. Maar met de komst van de Mi TV Stick zou daar weleens verandering in kunnen komen.

De verwachte specs van de Mi TV Stick

Volgens een bericht van een Twitteraar, die vaker in een vroeg stadium informatie deelt over nieuwe producten, komen er twee varianten van de Mi TV Stick. In de Tweet worden de onderstaande specificaties medegedeeld, en is zelfs al een unboxing video te zien van de Mi TV Stick. Ook op Reddit verscheen informatie over het apparaatje.

Bekijk nu
BEN JIJ AL LID?

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Lees ook: Xiaomi Mi Box met Android TV: alles wat je moet weten

De prijs en beschikbaarheid van de Mi TV Stick

Het ziet ernaar uit dat de Mi TV Stick in alle globale markten zoals Europa en de VS gelanceerd gaat worden. Met de ingebouwde Chromecast, zou dit weer een nieuwe ontwikkeling zijn op het gebied van Android TV, en worden de extra apparaten rondom je TV nog een stuk kleiner.


Xiaomi Mi 10T PRO 150 euro cashback

Een ongekende actie bij introductie
€ 449€ 599 Bekijk nu

De prijs van de apparaten is niet niet helemaal duidelijk. Op AliExpress staat de Mi TV Stick met 1GB voor 60 euro te koop, terwijl Spaanse retailers een prijs noemen van 39 euro. Op Gearbest verschijnt de 2GB versie voor ruim 120 euro. Er is dus nog geen één lijn in de prijzen te vinden voor het apparaatje.

Zijn dit de uiteindelijke prijzen, dan is de Mi TV Stick een stuk duurder dan de Mi Box S, maar ook duurder dan alternatieven zoals de Amazon Fire TV Stick. Het is ook mogelijk dat de prijs op dit moment hoger is ingezet dan dat hij daadwerkelijk gaat kosten na de lancering.

Voor de uiteindelijke prijs zullen we dus nog heel even moeten wachten totdat het product officieel gelanceerd wordt op internationale markten.

Volgens de Spaanse retailer kan het apparaatje op 31 juli via de website besteld worden. Dat zou dus mogelijk kunnen corresponderen met de daadwerkelijke lanceerdatum in Europa.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0