Xiaomi Mi TV 4A officieel gelanceerd

Xiaomi Mi TV 4A officieel gelanceerd

Xiaomi Mi TV 4ADe afgelopen tijd zijn er een paar teasers opgedoken, welke hinten naar een nieuwe Xiaomi tv met een schappelijke prijs en krachtige hardware. Vandaag was het eindelijk zover en is de Xiaomi Mi TV 4A eindelijk gelanceerd. Eerder dit jaar werd tijdens CES 2017 ook een tv onthuld, namelijk de Xiaomi Mi TV 4A. Hoewel de namen doen vermoeden dat de twee tv sets dezelfde kenmerken hebben, is er een groot verschil. Waar de Mi TV 4 een modulair toestel is, heeft de Mi TV 4A geen veranderbare onderdelen. Vanaf 23 maart zullen de tv’s verkocht worden.

Xiaomi Mi TV 4AVier verschillende display groottes

De Xiaomi Mi TV 4A is een serie van premium toestellen, welke beschikbaar zijn met vier verschillende display formaten. Het basismodel heeft een display van 43 inch. Daarnaast zijn er drie grotere varianten met 49 inch, 55 inch en 65 inch displays. De twee kleinste versies hebben een resolutie van 1080p, terwijl de twee grotere modellen komen met een 4k resolutie.

Specificaties Xiaomi Mi TV 4A

De toestellen komen met een  quad-core 64 bit Amlogic T962 met een kloksnelheid van 1.5GHz. Het grafische deel van de tv’s wordt aangestuurd door een Mali 450 750MHz GPU. De GPU’s komen in combinatie met 2GB RAM en een opslagruimte van 32GB. Alle versies ondersteunen het Dolby Vision formaat samen met HDR10 en UHD HlG. Ook ondersteunen de toestellen Wi-fi en Bluetooth 3.2. Via Bluetooth kunnen dingen zoals een muis of keyboard worden aangesloten.

Xiaomi Mi TV 4AXiaomi TV afstandsbediening met audio besturing

Alle TV’s komen met een derde generatie Xiaomi afstandsbediening, welke een knop heeft om spraakopdrachten te kunnen activeren. De afstandsbediening ondersteunt ook de Mi Touch functie. Ook is er een navigatieknop welke kan roteren. Deze kan ook gebruikt worden om te swipen.

Prijs

Het goedkoopste model is de versie van 43 inch in kost omgerekend 181 euro. Van de andere modellen bestaan er twee uitvoeringen. Namelijk een standaard uitvoering en een uitvoering met spraakbesturing met kunstmatige intelligentie. Het standaard 49 inch model wordt verkocht voor 348 euro. De meer geavanceerde 49 inch versie kost met 388 euro iets meer. Het standaardmodel van de 55 inch TV 4A kan voor 428 euro bemachtigd worden, en de meer premium variant voor 482 euro. Als laatste is er nog de 65 inch variant. De prijzen voor de grootste tv zijn 765 euro en 831 euro.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo