Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic officieel gelanceerd in NL & BE

Xiaomi True Wireless Headphones

Niet veel mensen hadden het verwacht. Het was zelfs lastig te herkennen in de poster die Xiaomi voor aanvang van de launch van 15 juli 2020 met ons deelde. Toch is nu officieel dat Xiaomi zijn assortiment uitbreidt met de nieuwe Mi True Wireless Earphones 2 Basic.

Mi True Wireless Earphones 2 Basic: alles wat je moet weten

Xiaomi heeft onder zijn eigen naam, maar ook onder de naam van Redmi inmiddels al behoorlijk wat lof ontvangen over zijn True Wireless headphones. Nu komt het bedrijf weer met nieuwe oordopjes, namelijk de Mi True Wireless Earphones 2 Basic. Wat kun je verwachten, nu alle specificaties bekend zijn gemaakt?

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Bijzonder lang muziek luisteren

Het is één van de grootste hekelpunten bij TWS-oordopjes: de batterijduur. Sommige goedkopere varianten leveren zelfs maar 1,5 uur muziek op één keer opladen. De Mi True Wireless Earphones 2 Basic leveren gelukkig maar liefst 5 uur muziek op één keer opladen. Samen met de 15 uur muziek die de oplaadcase kan leveren, zit je dus in totaal aan 20 uur muziek. Best prima voor oordopjes in deze prijsklasse.

Ruisonderdrukking en in-ear detectie

Nooit meer achtergrondgeluiden die gesprekken voeren onmogelijk maken. Dat belooft Xiaomi met de Mi True Wireless Earphones 2 Basic. Dankzij een dual-mic ruisonderdrukking zou het geluid voortaan kraakhelder moeten zijn, en kun je dus gewoon uren kletsen met je vrienden of familie zonder dat je bang hoeft te zijn voor ruis.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Een ander voordeel van de Mi True Wireless Earphones 2 Basic is de in-ear detectie die we tot nu toe vooral bij oordopjes van Apple zagen. Door je oordopjes uit je oren te halen wordt de muziek automatisch gepauzeerd, waardoor je geen enkele noot van je favoriete muziek mist.

Dankzij de touch control is het mogelijk door met twee keer tikken nummers te skippen, telefoontjes op te nemen of de stembediening in te schakelen. Om de beste muziekkwaliteit te leveren, ondersteunen de oordopjes SBC- en AAC-codecs voor Android- en iOS-toestellen.

Xiaomi True Wireless Headphones
Via: Xiaomi

Beschikbaarheid en prijzen

De Mi True Wireless Earphones 2 Basic zijn gelanceerd tijdens het Xiaomi Launch Event op 15 juli. Daardoor zijn de oordopjes nog niet direct beschikbaar in de winkel.

We weten wel wat de prijs van de oordopjes ongeveer gaat zijn. Je kunt namelijk rekenen op een bedrag van zo’n € 39,99. Het is afhankelijk van de retailers of zij die prijsstelling ook gaan aanhouden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo