Xiaomi Mi Smart Electric Folding Bike: fiets van Xiaomi nu verkrijgbaar

Xiaomi kondigde Mi Smart Electric Folding Bike al in mei aan, maar vanaf nu is deze elektrische vouwfiets ook officieel in Nederland verkrijgbaar.

Xiaomi Mi Smart Electric Folding Bike

Het is een vrij lange productnaam, maar dekt wel de lading van wat het nu precies is: een elektrische vouwfiets. Voordat we ingaan op de details, laten we eerst kijken waar je deze fiets praktisch voor kunt gebruiken.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Vaak kom je dergelijke fietsen tegen in het Openbaar Vervoer of op vakantie. Ze zijn namelijk eenvoudig mee te nemen, relatief licht en natuurlijk opvouwbaar. Op deze manier worden de fietsen een stuk handzamer.

Nu we het algemene gedeelde uit de weg hebben geruimd, wat meer details over deze elektrische vouwfiets van Xiaomi.

Xiaomi Mi Smart Electric Folding Bike fiets 2

Actieradius, gewicht en meer

De Xiaomi Mi Smart Electric Folding Bike heeft een actieradius van 45km. Dat wil zeggen dat je op één acculading 45km met ondersteuning zou moeten kunnen fietsen. Dit is echter wel onder ideale omstandigheden, dus de praktijk moet uitwijzen hoe lang dit daadwerkelijk is.

Deze elektrische vouwfiets is wel relatief licht met 14,5kg en de 250W motor moet voor genoeg ondersteuning zorgen om snel te kunnen accelereren. De motor is op zichzelf niet krachtig als je het vergelijkt met een e-bike, maar door het gewicht is dit meer dan voldoende.

De folding bike heeft een accu van 18.650 mAh die het geheel van stroom moet voorzien. Daarnaast zien we drie versnellingen en een schermpje van 1,8 inch om relevante informatie te tonen over jouw fietstocht, maar ook de resterende accu.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Xiaomi Mi Smart Electric Folding Bike kopen

De Xiaomi Mi Smart Electric Folding Bike kopen kan inmiddels in Nederland, met een adviesprijs van 999 euro. Er zijn regelmatig acties, daarom hebben we de actuele prijzen voor je op een rij gezet, die dagelijks geüpdatet worden indien beschikbaar.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo