Xiaomi Mi Smart Clock officieel: slimme wekker inclusief Chromecast

De Xiaomi Mi Smart Clock is het volgende, nieuwe product dat de Chinese fabrikant aankondigt voor de Nederlandse markt. Deze slimme wekker heeft een aantal handige functies aan boord.

Xiaomi Mi Smart Clock

Met de lancering van de Xiaomi Smart Clock in Nederland zien we ook het ecosysteem van Xiaomi verder uitbreiden.

Deze slimme klok met beeldscherm heeft een aantal handige functies aan boord. Uiteraard kun je hem allereerst als wekker gebruiken, voor zowel in de woonkamer of op kantoor, maar ook naast je bed.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Zo is het onder andere mogelijk om de helderheid van het scherm langzaam te verhogen en vervolgens het alarmgeluid laten afgaan. Op deze manier kun je rustig wakker worden. Dit wordt de zogenaamde Sunrise modus genoemd.

De Xiaomi Mi Smart Clock beschikt over een 3,97 inch kleurenscherm (800×480) dat je onder andere kunt gebruiken als digitale fotolijst, maar bijvoorbeeld ook als kalender.

De Mi Smart Clock heeft een afmeting van 113 × 68 × 81.5mm en weegt 272 gram. Opladen gebeurt via de MicroUSB-poort en onder de motorkap vinden we 1GB RAM en 4GB opslag.

Xiaomi Mi Smart Clock
Xiaomi Mi Smart Clock

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

Slimme functies

De Mi Smart Clock doet ook dienst als speaker en kan dus gebruikt worden om muziek af te spelen. Door gebruik te maken van de ingebouwde Chromecast kun je niet alleen muziek casten, maar ook beeld tevoorschijn toveren op het scherm.

Xiaomi heeft er ook voor gekozen om Google Assistant toe te voegen, waardoor je spraakopdrachten kunt geven met ‘Ok Google’.

Lees ook Ok google, stel apparaat in: zo gebruik je deze functie

Beschikbaarheid

De Xiaomi Mi Smart Clock zal vanaf media februari beschikbaar zijn in Nederland en onder andere verkocht worden door MediaMarkt voor € 49,99.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo