Xiaomi Mi Pad voor 11 cent te koop tijdens test-periode

Mi Pad kleuren

Nog geen maand geleden maakte Xiaomi bekend haar eerste tablet te lanceren, namelijk de Xiaomi Mi Pad. De tablet heeft een 7.9 inch HD scherm, een speciale NVIDIA Tegra K1 processor en 16 of 64gb opslagcapaciteit, afhankelijk van je smaak. Zelfs de prijs was bekend. Toch was er een onbekende: wanneer de tablet in de verkoop zou gaan.

Testen

Daar is vandaag verandering in gekomen. Er was al bekend dat er een test-periode van de tablet komt, en die begint vandaag. Tijdens deze test periode kunnen fans de tablet voor een lagere prijs kopen en de Mi Pad testen, waarna het uiteindelijke model aangepast wordt aan de feedback.

11 cent

Het meest opvallende van de test is dat fans een tablet kunnen kopen voor 1 Yuan. Dat is omgerekend 11 cent. Er is echter een voorwaarde voor je de tablet voor deze prijs kunt bestellen: je moet een echte fan zijn.

Forum punten

Om zeker te zijn dat testers ook echt fan zijn moet je voor je kunt kopen 300 ‘punten’ hebben op het officiĆ«le Xiaomi forum. Voor elke reactie of bericht dat je aanmaakt krijg je punten, en die punten worden bepaald aan de hand van hoe behulpzaam een antwoord is.

Controle

Om te voorkomen dat koopjesjagers nu een account aanmaken op het forum en heel veel berichten gaan plaatsen om een tablet te kunnen bemachtigen worden de kopers handmatig geselecteerd door werknemers van Xiaomi. Zo heeft het volgens het officiĆ«le forum bericht waarin de test bekend werd gemaakt geen zin nu nog een account aan te maken, de zogenaamde ‘wannabes’ zullen worden geweigerd.

Gebruikelijk

Het testen van apparaten is niet nieuw voor Xiaomi. Eerder konden fans een router voor 1 Yuan kopen en testen wanneer ze genoeg punten hadden op het forum. Toen moest de router nog wel in elkaar gezet worden door de gebruikers, in het geval van de Mi Pad is dat niet van toepassing en wordt de tablet compleet geleverd.


Ook een MiFan? Volg ons!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Xiaomi, nieuwe producten en mooie deals, door je net als onze 1.389 andere abonnees aan te melden voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Geen zorgen, we spammen niet! Lees onze privacyverklaring.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo