Xiaomi Mi Pad 5: tonen deze renders de nieuwe tablet?

De Xiaomi Mi Pad 4 was (en is) een populaire tablet van de Chinese fabrikant, echter is het de vraag of er nog een nieuwe versie gaat komen. De markt voor tablets wordt steeds kleiner.

Xiaomi-tablet

Toch is er interessant nieuws voor de liefhebbers van Xiaomi-tablets: er zijn renders opgedoken van hoe de Mi Pad 5 eruit zou kunnen zien.

Helaas is dit ook zeker geen garantie dat de tablet er gaat komen, ook al werden geruchten begin 2020 tegengesproken dat Xiaomi zou stoppen met tablets.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Neemt niet weg dat het interessant is om te zien hoe de Xiaomi Mi Pad 5 eruit zou kunnen zien.

Xiaomi Mi Pad 5 render
Via: Life & Style (YouTube)

Naamgeving Xiaomi Mi Pad 5

Het is – als hij ooit op de markt komt – ook nog niet helemaal duidelijk wat de naamgeving gaat worden. Logisch zou de Xiaomi Mi Pad 5 zijn, maar het is ook mogelijk dat dit de Mi Pad 2021 zal gaan worden.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

In de video waarin de renders te zien zijn toont een design dat sterk op de nieuwe iPads lijkt. Nu is het niet onbekend dat Xiaomi en andere fabrikanten wel eens iets lenen van andere fabrikanten, dus het zou zomaar eens kunnen kloppen.

Wanneer komt de Mi Pad 5 dan?

Dat is helaas een vraag waar niemand behalve Xiaomi zelf antwoord op zal kunnen geven. Of en wanneer hij er zal komen is vooralsnog niet bekend, echter de kans dat dit nog in 2020 zal zijn is niet bekend.

Zodra er meer nieuws is, lees je dat uiteraard op MiFans!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo