Xiaomi Mi Pad 3 stilletjes gelanceerd

Xiaomi Mi Pad 3

Xiaomi Mi Pad 3De Xiaomi collectie is een toestel rijker geworden. De Xiaomi Mi Pad 3 werd namelijk officieel gelanceerd. “Opvallend” is wel dat dit gebeurde zonder de gebruikelijke ophef en flair. Ophef of niet, de Mi Pad 3 heeft behoorlijk wat in zijn mars is een interessante nieuwe toevoeging aan de Xiaomi familie.

Xiaomi Mi Pad 3Specificaties Xiaomi Mi Pad 3

De Xiaomi Mi Pad 3 komt met een 7.9 inch retina display met een resolutie van 2048 x 1536 pixels en 326 ppi. De behuizing is zoals gebruikelijk gemaakt van een metaal allooi en is 6,95 mm dik. Aan de binnenkant vinden we een behoorlijke hexa-core MediaTek MT8176 chipset geklokt op 2.1GHz samen met een IMG GX6250 GPU. De tablet heeft 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Helaas is het niet mogelijk de opslagruimte te vergroten met een microSD kaart. Aan de achterkant is de Mi Pad 3 uitgerust met een 13 megapixel camera met een f/2.2 lensopening. Aan de voorkant zit een 5 megapixel f/2.0 camera. Over de lenzen zelf is nog geen informatie vrijgegeven. Voorlopig lijkt de tablet alleen in de kleur champagne goud beschikbaar te zijn.

Interessante features

Het apparaatje komt met een paar interessante features. Zo is er een zwart/wit modus, welke vooral handig is bij het lezen van ebooks. Ook is er een modus waarbij blauw licht van het scherm wordt gefilterd. Hierdoor krijgen de ogen van de gebruiker meer rust en wordt een meer prettige kijkervaring gecreëerd.

De Xiaomi Mi Pad 3 is tot nu toe alleen met Android beschikbaar. Later zal een versie met Windows in de verkoop gaan.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo