‘Release data Xiaomi Redmi 4 en Mi Note 2 gelekt’

Release


Xiaomi Mi Note 2

Volgens betrouwbare bronnen staat Xiaomi op het punt om zowel de Xiaomi Mi Note 2 als de Redmi 4 aan te gaan kondigen.

Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi Mi Note 2Xiaomi’s Redmi series doen het dankzij de lage prijzen en aantrekkelijke specificaties ontzettend goed. Het Chinese bedrijf wist met de geprezen Xiaomi Redmi Note 3 zelfs in de lijst van wereldwijd meest verkochte smartphones te belanden. Je zou bijna vergeten dat Xiaomi ook nog vlaggenschepen uitbrengt, zoals de Mi Note lijn. Het is alweer een tijdje geleden dat het bedrijf de Xiaomi Mi Note uitbracht, dus de serie is wel aan een opfrisser toe.

Release datum

Die upgrade komt er binnenkort in de vorm van de Xiaomi Mi Note 2, als we recente geruchten moeten geloven. De smartphonefabrikant zou naar verluidt een lancering voor begin volgende maand aan het voorbereiden zijn, 5 september om precies te zijn. Dit keer is Xiaomi bereid om een beetje te experimenteren, wat de Mi Note 2 des te interessanter maakt.

Specificaties

De phablet heeft waarschijnlijk een dubbele camera aan de achterkant, net zoals de Redmi Pro. Daarnaast heeft het toestel een scherm met gebogen randen, vergelijkbaar met TELEFOON. Dan hebben we het niet zomaar over een scherm, want het gaat om een 5.7-inch Super AMOLED 2K paneel.  Consumenten kunnen naar verluidt ook voor een full HD variant kiezen.

Prijzen

Verder heeft de Xiaomi Mi Note 2 een Snapdragon 821 chipset, 6GB aan werkgeheugen en een grote 4000mAh accu. Het goedkoopste model gaat waarschijnlijk $375 kosten, terwijl je $524 neer zult moeten leggen voor de duurste variant. Al met al lijkt het een aantrekkelijk totaalpakketje te gaan worden, waar we dus als we de geruchten moeten geloven op 5 september meer over gaan horen.

Xiaomi Redmi 4

De Xiaomi Mi Note 2 is niet het enige toestel dat het Chinese bedrijf binnenkort aan zal gaan kondigen. Een account op het Chinese sociale netwerk Weibo beweert dat de fabrikant op 25 augustus een nieuw low-end model zal gaan onthullen, de Redmi 4. De Xiaomi Redmi 4 heeft waarschijnlijk een Snapdragon 652 chipset en een 5-inch full HD scherm met een resolutie van 1080p. Over de prijzen en het werkgeheugen van de budget smartphone is helaas nog niks bekend.Xiaomi Redmi 4

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo