“Xiaomi Mi Note 2 komt uit op 25 juli”

"Xiaomi Mi Note 2 komt uit op 25 juli"

"Xiaomi Mi Note 2 komt uit op 25 juli"

Xiaomi heeft een teaser op Weibo uitgebracht. Het lijkt erop dat het bedrijf ons warm wil maken voor de lancering van de Xiaomi Mi Note 2 op 25 juli. Qua specificaties en features blijven de geruchten binnen stromen: onder andere een 2K curved scherm en 6gb werkgeheugen komen voorbij.

25 juli volgens teaser

Chinese analisten voorspellen dat de teaser het heeft over een lancering van de Xiaomi Mi Note 2 op 25 juli. Zij beredeneren dat de ‘>’ te vervangen is door een zeven, waarna de teaser ‘Mi Note 2 25 juli’ leest.

Specificaties Xiaomi Mi Note 2

Qua specificaties voor de telefoon is er nog weinig zekerheid. De meeste geruchten zijn er over uit dat er twee versies komen: een met 32gb opslagcapaciteit en 4gb werkgeheugen. De andere versie heeft 64gb opslagruimte en 6gb werkgeheugen. Deze laatste versie zou het topmodel zijn waarover we eerder schreven. Dit model zal een 2K gebogen scherm krijgen. De andere versie krijgt een full HD scherm. Beide telefoons krijgt een 5,7 inch scherm.

Verder melden bronnen dat de telefoon een 4000 mAh batterij krijgt en de oplader voorzien van Quick Charge 3.0. Hiermee kan de telefoon in 30 minuten tot 80% opgeladen worden. Sommige bronnen hebben het over een 16 megapixel camera aan de achterkant. Anderen hebben het over een dubbele camera aan de achterkant. De processor is waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 820 processor. De telefoon zal ook over NFC, een ultrasone vingerscanner en 4G beschikken.

Xiaomi Mi 5s

Er gaan ook geruchten rond over de Mi 5s, een verbeterde versie van de Xiaomi Mi 5. Deze telefoon zal een drukgevoelig scherm krijgen zoals de nieuwste iPhone’s en 6gb werkgeheugen. De telefoon zal later dit jaar gelanceerd worden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo