Xiaomi Mi Note 2 en Max komen in de zomer, scherm Xiaomi Max uitgelekt

Xiaomi Mi Note 2 en Max komen in de zomer, scherm Xiaomi Max uitgelekt

Xiaomi Mi Note 2 en Max komen in de zomer, scherm Xiaomi Max uitgelekt

Wie dacht dat het na de lancering van de Mi 5 een rustig jaar zou worden voor Xiaomi, heeft het mis. Een analist meldt dat de Xiaomi Mi Note 2 en Xiaomi Max deze zomer gepresenteerd zullen worden. Van de Xiaomi Max lekte het scherm (6.4 inch) en diverse andere specificaties uit.

Xiaomi Mi Note 2

Volgens de analist, Kevin Wang, wordt de Xiaomi Mi Note 2 in de tweede helft van dit jaar gelanceerd. De Xiaomi Mi Note 2 is de opvolger van de eerste generatie Xiaomi Mi Note, die in januari 2015 gelanceerd werd. De opvolger zal een 5,7 inch scherm krijgen. Het is niet bekend of er net als bij de huidige generatie ook een pro-versie verschijnt.

Xiaomi Max

Meneer Wang meldde dat de Xiaomi Max eerder gelanceerd zal worden, waarschijnlijk vóór juli. De Xiaomi Max krijgt een enorm 6,4 inch scherm. Op dit moment is het scherm van Xiaomi’s grootste telefoon 5,7 inch. De naam Xiaomi Max is door fans bepaald: eerder lanceerde Xiaomi een poll waarbij enthousiastelingen konden stemmen op de naam van het apparaat. Direct nadat gelekt werd dat de Xiaomi Max een 6,4 inch scherm krijgt, lekte een foto van het scherm.

Daarop is te zien dat het ontwerp van de voorkant van de telefoon lijkt op de Mi 5 en Mi Note. Wel ontbreekt de vingerscanner die de Xiaomi Mi 5 wel heeft. Ook zijn de randen rondom het scherm opvallend dun. Qua specificaties gaan er geruchten dat het scherm een quad-HD resolutie krijgt van 1440 bij 2560 pixels. De phablet krijgt een Snapdragon 820 processor en Adreno 530 GPU.

PhoneArena analyseerde de foto van het scherm. Hen viel de handschoenen van de medewerker op. Mogelijk zijn de schermen al in productie in de fabriek die de telefoons gaat maken.

Bron 1, bron 2

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo