Zou dit een foto van de Xiaomi Mi 10 zijn?

De Xiaomi Mi 10 komt eraan, het nieuwe vlaggenschip van 2020. Natuurlijk proberen fabrikanten hun nieuwe producten altijd geheim te houden en net als elke keer, is dat nu weer niet gelukt.

Xiaomi Mi 10

De Xiaomi Mi 10 wordt het grote toestel van de Chinese fabrikant voor het eerste deel van 2020. Hiermee willen ze alle concurrenten aftroeven, niet alleen op het gebied van specs en functionaliteit, maar ook met de prijs.

De Xiaomi Mi 10 zou een opvallend, volledig scherm hebben aan de voorkant. Dat wil zeggen zonder notch, inkeping of andere uitsparingen.

Bekijk nu
BEN JIJ AL LID?

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Als we naar de foto kijken dan klopt dit met hetgeen we eerder hebben gehoord in de geruchten. Er zou gebruik gemaakt worden van een setup met vier camera’s en die zien we dan ook terug op de foto.

Dit is ‘m dan, misschien

Met gelekte foto’s is het altijd lastig te verifiëren of het echt is en eerlijk gezegd, ik twijfel een beetje of dit het uiteindelijk toestel zal zijn.

Er kloppen wel veel zaken aan, maar er zijn ook een aantal onvolkomenheden. Dit zou ook wel eens een gephotoshopte versie van de Mi 9CC Pro kunnen zijn. Maar hoe dan ook, check de foto hieronder.

XiaomiMi10lekfoto
Via TechDroider

Xiaomi Mi 10T PRO 150 euro cashback

Een ongekende actie bij introductie
€ 449€ 599 Bekijk nu

Lancering

De lancering van de Xiaomi Mi 10 zal plaatsvinden in februari van dit jaar, vlak voordat alle andere grote merken hun toestellen aankondigingen. Dit is denk ik niet de laatste keer dat we van de Mi 10 gaan horen alvorens hij gelanceerd wordt.

Via: TechDroider

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0