Zou dit een foto van de Xiaomi Mi 10 zijn?

De Xiaomi Mi 10 komt eraan, het nieuwe vlaggenschip van 2020. Natuurlijk proberen fabrikanten hun nieuwe producten altijd geheim te houden en net als elke keer, is dat nu weer niet gelukt.

Xiaomi Mi 10

De Xiaomi Mi 10 wordt het grote toestel van de Chinese fabrikant voor het eerste deel van 2020. Hiermee willen ze alle concurrenten aftroeven, niet alleen op het gebied van specs en functionaliteit, maar ook met de prijs.

De Xiaomi Mi 10 zou een opvallend, volledig scherm hebben aan de voorkant. Dat wil zeggen zonder notch, inkeping of andere uitsparingen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Als we naar de foto kijken dan klopt dit met hetgeen we eerder hebben gehoord in de geruchten. Er zou gebruik gemaakt worden van een setup met vier camera’s en die zien we dan ook terug op de foto.

Dit is ‘m dan, misschien

Met gelekte foto’s is het altijd lastig te verifiëren of het echt is en eerlijk gezegd, ik twijfel een beetje of dit het uiteindelijk toestel zal zijn.

Er kloppen wel veel zaken aan, maar er zijn ook een aantal onvolkomenheden. Dit zou ook wel eens een gephotoshopte versie van de Mi 9CC Pro kunnen zijn. Maar hoe dan ook, check de foto hieronder.

XiaomiMi10lekfoto
Via TechDroider

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Lancering

De lancering van de Xiaomi Mi 10 zal plaatsvinden in februari van dit jaar, vlak voordat alle andere grote merken hun toestellen aankondigingen. Dit is denk ik niet de laatste keer dat we van de Mi 10 gaan horen alvorens hij gelanceerd wordt.

Via: TechDroider

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo