Xiaomi Mi Mix 4 5G komt eraan; dit zijn de signalen

De Xiaomi Mi Mix 4 met 5G wordt al een tijdje bevestigd of ontkend door verschillende bronnen. En hoewel het toestel voor lange tijd nog niet 100% zeker leek, zijn er signalen dat de telefoon binnenkort gelanceerd gaat worden.

De Xiaomi Mi Mix Alpha

De Mi Mix Alpha was het allereerste toestel in de Mix series. Na de lancering van dit concepttoestel met 360 graden scherm, is het toestel voor enkele weken het gesprek van de dag geweest.

- Advertentie -

Toch is het na de lancering al enkele maanden stil aan de kant van Xiaomi. Daar lijkt nu toch verandering in te komen. Verschillende signalen duiden op de lancering van een nieuwe toestel. Dat nieuwe toestel is mogelijk gebaseerd op de Mi Mix Alpha concept phone.

De Xiaomi Mi Mix Alpha met 180 procent screen to body.
De Xiaomi Mi Mix Alpha met 180 screen to body ratio.

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi presenteert zelf nog geen enkele informatie op de eigen website. Toch verschijnt het toestel op andere websites soms al wel. Bijvoorbeeld de website JD.com. Daar verscheen het toestel al eerder, waarna het ook weer snel verdween.

Nu is het toestel weer terug op de website, gehuld in een rode doek die voorkomt dat we het design kunnen zien. Ook zijn er op de website slechts enkele specificaties van het toestel te lezen. Bijvoorbeeld dat het toestel Mi Mix 4 heet, en dat het waarschijnlijk 5G ondersteuning krijgt.

Aan de andere kant zijn er ook bekende informatie lekkers, zoals Sudhanshu Ambhore, die gelekte informatie op Twitter plaatsen. Volgens dit kanaal krijgt de Mi Mix 4 onder andere een Samsung AMOLED display, 2K Quad HD resolutie, 120 Hz refresh rate en punch hole selfie camera.

Ondanks dat er dus nog niets officieel bekend is over de Xiaomi Mi Mix 4, lijken de kaders toch steeds meer ingevuld te worden. We weten dus nog niets zeker, maar we verwachten dat er binnenkort meer informatie bekend komt.

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!

Tags:

1 Reactie
  1. Mijn Band3 pikt maar een deel van de slaap op. Als ik er ‘snachts uitga, vergeet hij het eerste deel en gaat verder waar ik er weer inkom.

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 keer per week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!