Xiaomi Mi Mix 4 5G komt eraan; dit zijn de signalen

De Xiaomi Mi Mix 4 met 5G wordt al een tijdje bevestigd of ontkend door verschillende bronnen. En hoewel het toestel voor lange tijd nog niet 100% zeker leek, zijn er signalen dat de telefoon binnenkort gelanceerd gaat worden.

De Xiaomi Mi Mix Alpha

De Mi Mix Alpha was het allereerste toestel in de Mix series. Na de lancering van dit concepttoestel met 360 graden scherm, is het toestel voor enkele weken het gesprek van de dag geweest.

Bekijk nu
BEN JIJ AL LID?

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Toch is het na de lancering al enkele maanden stil aan de kant van Xiaomi. Daar lijkt nu toch verandering in te komen. Verschillende signalen duiden op de lancering van een nieuwe toestel. Dat nieuwe toestel is mogelijk gebaseerd op de Mi Mix Alpha concept phone.

De Xiaomi Mi Mix Alpha met 180 procent screen to body.
De Xiaomi Mi Mix Alpha met 180 screen to body ratio.

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi presenteert zelf nog geen enkele informatie op de eigen website. Toch verschijnt het toestel op andere websites soms al wel. Bijvoorbeeld de website JD.com. Daar verscheen het toestel al eerder, waarna het ook weer snel verdween.

Nu is het toestel weer terug op de website, gehuld in een rode doek die voorkomt dat we het design kunnen zien. Ook zijn er op de website slechts enkele specificaties van het toestel te lezen. Bijvoorbeeld dat het toestel Mi Mix 4 heet, en dat het waarschijnlijk 5G ondersteuning krijgt.


Xiaomi Mi 10T PRO 150 euro cashback

Een ongekende actie bij introductie
€ 449€ 599 Bekijk nu

Aan de andere kant zijn er ook bekende informatie lekkers, zoals Sudhanshu Ambhore, die gelekte informatie op Twitter plaatsen. Volgens dit kanaal krijgt de Mi Mix 4 onder andere een Samsung AMOLED display, 2K Quad HD resolutie, 120 Hz refresh rate en punch hole selfie camera.

Ondanks dat er dus nog niets officieel bekend is over de Xiaomi Mi Mix 4, lijken de kaders toch steeds meer ingevuld te worden. We weten dus nog niets zeker, maar we verwachten dat er binnenkort meer informatie bekend komt.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0