Xiaomi Mi Mix 4 5G komt eraan; dit zijn de signalen

Xiaomi Mi Mix 4 5G komt eraan; dit zijn de signalen

De Xiaomi Mi Mix 4 met 5G wordt al een tijdje bevestigd of ontkend door verschillende bronnen. En hoewel het toestel voor lange tijd nog niet 100% zeker leek, zijn er signalen dat de telefoon binnenkort gelanceerd gaat worden.

De Xiaomi Mi Mix Alpha

De Mi Mix Alpha was het allereerste toestel in de Mix series. Na de lancering van dit concepttoestel met 360 graden scherm, is het toestel voor enkele weken het gesprek van de dag geweest.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 2.384 Xiaomi-fans gingen je voor!

Toch is het na de lancering al enkele maanden stil aan de kant van Xiaomi. Daar lijkt nu toch verandering in te komen. Verschillende signalen duiden op de lancering van een nieuwe toestel. Dat nieuwe toestel is mogelijk gebaseerd op de Mi Mix Alpha concept phone.

De Xiaomi Mi Mix Alpha met 180 procent screen to body.
De Xiaomi Mi Mix Alpha met 180 screen to body ratio.

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi presenteert zelf nog geen enkele informatie op de eigen website. Toch verschijnt het toestel op andere websites soms al wel. Bijvoorbeeld de website JD.com. Daar verscheen het toestel al eerder, waarna het ook weer snel verdween.

Nu is het toestel weer terug op de website, gehuld in een rode doek die voorkomt dat we het design kunnen zien. Ook zijn er op de website slechts enkele specificaties van het toestel te lezen. Bijvoorbeeld dat het toestel Mi Mix 4 heet, en dat het waarschijnlijk 5G ondersteuning krijgt.

Lid worden
Word GRATIS lid van dé Nederlandse Xiaomi-community

Een plek waar Xiaomi MiFans samenkomen om vragen te stellen, beantwoorden, maar ook nieuwe (en oude) producten te bespreken en delen!

Aan de andere kant zijn er ook bekende informatie lekkers, zoals Sudhanshu Ambhore, die gelekte informatie op Twitter plaatsen. Volgens dit kanaal krijgt de Mi Mix 4 onder andere een Samsung AMOLED display, 2K Quad HD resolutie, 120 Hz refresh rate en punch hole selfie camera.

Ondanks dat er dus nog niets officieel bekend is over de Xiaomi Mi Mix 4, lijken de kaders toch steeds meer ingevuld te worden. We weten dus nog niets zeker, maar we verwachten dat er binnenkort meer informatie bekend komt.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments
MiFans