De Xiaomi Mi Mix 2s is nu al te bestellen en wij weten waar

Nadat de Xiaomi Mi Mix 2s op 27 maart was gelanceerd was de telecom-community direct enthousiast. We kregen veel vragen waar deze iPhone-X killer (jawel, het toestel heeft al een bijnaam) te bestellen was. Inmiddels kunnen we die vraag positief beantwoorden. De presale is begonnen!  Ook zijn de eerste leuke accessoires en hoesjes al te bestellen. Wij praten je bij!

Stormloop

Het laatste nieuws omtrent de Xiaomi Mi Mix 2s is dat deze smartphone inderdaad net zo populair is als de analisten voorspelden, en misschien nog wel populairder. Het loopt storm bij de presale. In de volgende webwinkels kun je de Xiaomi Mi Mix 2s bestellen in de voorverkoop:

[table id=6 /]

Hoe werkt de pre-sale?

De pre-sale is redelijk eenvoudig, je bestelt bij de webwinkel van jouw keuze de Xiaomi Mi Mix 2s. Je rekent af en wacht tot deze geleverd wordt. De levertijd kan vanaf introductie oplopen tot een maand. Dit zie je meestal wel vermeld bij ‘shipping time’. Nadat je betaald hebt kun je aftellen tot de bel gaat en jouw unboxing van de Xiaomi Mi Mix 2S kan beginnen. Hou er wel rekening mee dat shipping flink kan verschillen en dat het nog niet helemaal duidelijk is hoeveel stuks er op voorraad komen.

De pre-sale van de Xiaomi Mi Mix 2s is begonnen!

Deze telefoon zo snel mogelijk gebruiken? Koop de Mi Mix 2s in de pre-sale!

Is de Xiaomi Mi Mix 2s al fysiek te koop?

Zoals we jullie informeerden heeft Xiaomi de introductie van dit nieuwe paradepaardje zo spannend mogelijk gemaakt met geruchten, teasers etc. Ook rond de verkoop is marketing alom aanwezig. Door middel van flash sales in de Chinese MI stores wordt steeds een beperkt aantal exemplaren aangeboden. Vanmorgen was de eerste flash sale en bleek dat de voorraad binnen een paar minuten uitverkocht was. Vrijdag begint de volgende flash sale in China en men verwacht nu al dat de verkooprecords weer gebroken gaan worden.

Hoe heb je de Xiaomi Mi Mix 2s zo snel mogelijk?

Het is toch het beste om de Xiaomi Mi Mix 2s te bestellen in de pre-sale. De verwachting is namelijk dat eerst de Chinesewebshops een levering zullen ontvangen. Daar zitten de grote Chinese webwinkels tussen. Zij zullen leveren zodra zij de telefoons hebben. Vergeet niet om direct jouw favoriete hoesjes en accessoires uit te zoeken als je in onderstaand overzicht jouw bestelling plaatst.

Hou er wel rekening mee dat er vaak nog douanekosten en importheffingen (o.a.) BTW bij de prijs komen zodra ze langs de Nederlandse douane komen.

[table id=6 /]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo