Xiaomi Mi Max 2: groot scherm, nog grotere batterij

Xiaomi Mi Max 2
In mei 2017 volgde de Xiaomi Mi Max 2 de eerste generatie Mi Max op. Hoewel het uiterlijk verandert is, zijn de grote veranderingen te vinden aan de binnenkant. De belangrijkste feature van de Mi Max 2 is de gigantische batterij, waardoor de telefoon makkelijk twee dagen gebruikt kan worden.

Xiaomi Mi Max 2 ontwerp

De Xiaomi Mi Max 2 heeft een metalen unibody behuizing. Ten opzichte van zijn voorganger zijn de antenne’s iets verplaatst, maar verder is er aan de buitenkant weinig verandering te zien. De telefoon heeft nog steeds een groot 6,44 inch scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Aan de achterkant is een vingerscanner te vinden. Boven en onder het scherm zijn twee speakers toegevoegd.

Specificaties

Qua specificaties is de Xiaomi Mi Max 2 sneller dan zijn voorganger. Er wordt gebruik gemaakt van een Snapdragon 625 processor, in combinatie met 4gb werkgeheugen. Afhankelijk van het model beschikt de telefoon over 64gb of 128gb opslagcapaciteit. Het opslaggeheugen is uitbreidbaar met een micro-SD kaart.

Xiaomi Mi Max 2

Batterij

Zoals ik eerder schreef heeft de Xiaomi Mi Max 2 een gigantische batterij. De batterij heeft een capaciteit van 5300 mAh. Hierdoor kun je de telefoon met gemak twee dagen gebruiken zonder opladen. Wanneer je dan moet opladen gaat dit razendsnel. Dankzij QuickCharge 3.0 is je telefoon binnen 1 uur weer 68% opgeladen.

Camera

Aan de achterkant is een camera te vinden met 12 megapixels. De camera wordt gemaakt door Sony en laat ten opzichte van zijn voorganger 56% meer licht binnen. Hierdoor maak je heldere en scherpere foto’s in het donker. Filmen is mogelijk in 2160p-kwaliteit, een resolutie tussen full HD en 4K in. Met de vijf megapixel camera aan de voorkant maak je de mooiste selfie’s.

De smartphone is in verschillende kleuren verkrijgbaar via onderstaande verkopers.

MiFans
Logo