Xiaomi Mi Led Smart TV 4, goed en voordelig TV kijken!

Xiaomi Mi LED Smart TV 4 veel TV voor weinig geld

Xiaomi is niet alleen groot in mobiele telefoons, maar ook in andere elektronica. Naast de Redmi Note 5 Pro werd dan ook een nieuwe TV uitgebracht. De Xiaomi Mi Led Smart TV 4. Deze 55″ (138,8 cm) TV heeft de award gewonnen voor smalste LED-TV ter wereld. Ook won de TV een prestigieuze Red Dot Award voor de vormgeving. Wij zetten de opvallendste eigenschappen op een rij.

Wat zijn de opvallendste kenmerken van de Xiaomi Mi Led Smart TV 4?

Met deze TV koop je direct een staaltje design. Zoals gezegd is de TV groot (138,8 cm beeldschermdiagonaal) en dun (4,9 mm). Doordat het beeldscherm doorloopt tot aan de rand heb je een heel compleet beeld als je kijkt. De TV is een zogenoemde Smart-TV en voorbereid op toepassing van kunstmatige intelligentie. Net als MIUI op haar telefoon heeft Xiaomi voor haar TV’s een eigen stuurprogramma, Patchwall. Dit is ook ge├»nstalleerd op de Mi Led Smart TV 4.

Het toestel kan bediend worden in diverse talen, waaronder het Engels (Nederlands is niet beschikbaar). Ook kan je door de HDMI-poorten aan de achterkant te gebruiken jouw spelcomputer of andere (smart)apparaten aansluiten en zo alle elektronica vanaf de TV bedienen. Door de WIFI- en Bleutooth-opties kun je zelfs draadloos verbinding maken. Kortom naast TV kan dit toestel direct dienen als multi-media unit.

Het is mogelijk om via apps niet alleen ‘gewoon’ TV te kijken maar ook gebruik te maken van streaming-diensten zoals Netflix. Naast al deze pluspunten kent de TV ook 2 nadelen. Doordat de TV zo smal is en de plugins voor andere apparatuur aan de achterzijde horizontaal zijn geplaatst is het lastig alle stekkers aan te sluiten. Zeker het ‘strak tegen de muur’ hangen kan een punt zijn. Het tweede opvallende minpunt is dat er geen app-knop op de TV zit. Je moet dus enige technische kennis hebben om zelf apps op de TV te plaatsen die niet standaard ge├»nstalleerd zijn.

Waar en voor hoeveel is de Xiaomi Mi Led Smart TV 4 te krijgen?

Op dit moment moet de verkoop nog starten. De verwachting is dat de TV onder de 300 euro blijft.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo