Xiaomi Mi Bunny Watch 3; smartwatch voor kinderen

Xiaomi Mi Bunny Watch 3

Xiaomi heeft inmiddels met de Mi Band 3 en Amazfit series de leidende positie op het gebied van smart watches overgenomen. Nu zijn ook de wearables voor kinderen aan de beurt. Met de lancering van de Xiaomi Mi Bunny Watch 3 hoopt zij ook die markt te veroveren en de mogelijkheid is zeker aanwezig.

Wat is de Xiaomi Mi Bunny Watch 3?

Deze smartwatch voor kinderen. De smart watch is voorzien van een 1.41-inch AMOLED scherm (resolutie: 320 x 360) dat beveiligd is met Gorilla-glass. Bovendien is deze wearable IPX7 gekwalificeerd en dus spatwaterdicht. Tot slot is de watch voorzien van een 2MP camera die in een hoek van 30 graden kan filmen. De band is gemaakt van een speciaal huidvriendelijk rubber. De watch is verkrijgbaar in 2 kleuren, zalmroze en lichtblauw. Het toestel weegt slechts 51 gram.

Wat kan je met de Xiaomi Mi Bunny Watch 3?

Uiteraard is deze smartwatch geschikt om de tijd te bekijken, maar er kan veel meer. Zo zijn er voor de kinderen geluidseffecten, muziekstreamingdiensten en spelletjes geïnstalleerd. Ook is er een app waarmee zij een foto kunnen maken van een plant waarna de spraak-assistent uitlegt welke plant het is. Xiaomi werkt aan meer leer-functies.

Xiaomi Mi Bunny Watch 3

De Xiaomi Mi Bunny Watch 3 in roze en blauw

Xiaomi Mi Bunny Watch 3 voor ouders

De belangrijkste toepassingen zijn wellicht ter geruststelling van de ouders. Zo kun je via de app op afstand de camera van de telefoon besturen. Je ziet dan direct waar jouw kind is. Doordat de Gps-coordinaten erbij gezocht worden vindt je hem/haar altijd terug. Ook zonder camera kun je via de app zien waar jouw kinderen zijn. Grappig is dat je, als je de spraakassistent van Mi gebruikt en “little love” roept, je onmiddellijk de exacte locatie van de watch doorkrijgt.

Je kunt als ouder instellen hoe en met wie foto’s en video’s gedeeld mogen worden. Een laatste praktische toepassing is het instellen van lichaamsactiviteit. Zo kun je direct zien of jouw lieveling genoeg beweegt, calorie├źn verbrandt en stappen zet.

Xiaomi Mi Bunny Watch 3 hebben?

Deze watch is net aangekondigd en binnenkort beschikbaar. Naar wij begrepen het eerst bij Gearbest, dus hou de winkel in de gaten!

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo