Xiaomi Mi Box 4S Pro officieel: 8K streamen , goedkoop, maar….

Het is dan eindelijk zover, de nieuwe Xiaomi Mi Box 4S Pro is officieel aangekondigd. Deze TV-box kan in 8K streamen en heeft een aantal interessante mogelijkheden. Er is echter ook een nadeel voor ons Europeanen…

Xiaomi Mi Box 4S Pro

De Xiaomi Mi Box 4S Pro is de opvolger en upgraden van de populaire Mi Box S, een streamingbox die de mogelijkheid heeft om in 8K te streamen. Het spreekt voor zich dat je dan ook een (tv-)scherm nodig hebt met ondersteuning hiervoor.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

De Mi Box 4S Pro draait op MIUI TV, de speciale versie van Xiaomi’s software voor grote schermen. Verder zien we ondersteuning voor HDMI 2.1 en is er een opslag van 16GB aanwezig op het apparaat zelf.

We zien 2GB aan RAM in dit kleine streaming-apparaatje en ondersteuning voor Bluetooth en bediening met stemcommando’s. We verwachten ook dat er een USB aansluiting aanwezig zijn op deze Mi Box.

Xiaomi Mi Box 4S Pro
Xiaomi Mi Box 4S Pro / Weibo

Mi Box 4S Pro in Nederland

Nu komt de grote maar…

Helaas heeft Xiaomi ook bekend gemaakt dat er op dit moment nog niets te delen is over de globale plannen voor Mi Box 4S Pro. Dus of deze naar Nederland komt is vooralsnog niet bekend. Daarnaast is het ook niet helemaal duidelijk in hoeverre dit dan met MIUI TV zou zijn.

Dus ben je op zoek naar een upgrade voor de Mi Box S, dan is dit helaas nog even geen optie. Uiteraard kun je wel kiezen voor bijvoorbeeld de Xiaomi Mi TV Stick of de Mi Box S (review).

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Prijs

Zoals je mag verwachten van Xiaomi is de prijs erg aantrekkelijk voor dit apparaat. Op de Chinese markt wordt deze verkocht voor 399 Yuan, met de huidige wisselkoers is dat iets meer dan 50 euro.

Als de Mi Box 4S Pro ooit naar Nederland komt zal hij wellicht iets duurder worden, maar neemt niet weg dat het dan nog steeds een bijzonder interessant apparaat is om content mee te streamen.

Zodra er meer bekend is over de beschikbaarheid in Europa, dan lees je dat uiteraard op MiFans.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo