Xiaomi Mi Band 4: de lanceerdatum is eindelijk bekend

Met de nieuwste fitness-tracker brengt Xiaomi weer een primeur in deze markt. Ook andere verbeteringen maken de Xiaomi Mi Band 4 een fitness-tracker om alvast naar uit te kijken.

Wat weten we over de Xiaomi Mi Band 4?

Als eerste weten we dat de lat voor de Xiaomi Mi Band 4 hoog ligt. Zijn voorganger, de Xiaomi Mi Band 3, is immers de beste fitness-tracker die te krijgen is in zijn prijsklasse.

Nu de eerste upgrades van de nieuwe versie bekend zijn lijkt Xioami er toch weer in geslaagd de markt te gaan verrassen.

Xiaomi Mi Band 4 met kleurendisplay
Xiaomi Mi Band 4, zoals te zien op de originele teaser

Primeur: fitness-tracker met kleurendisplay

Afgaande op de officiële teaser, die je hierboven ziet, is Xiaomi er namelijk in geslaagd om met deze upgrade de eerste fitness-tracker met kleurenscherm op de markt te brengen. Daarnaast is de batterijcapaciteit toegenomen van 110 mAh naar 125 mAh, maar daar staat tegenover dat het kleurendisplay ook wat meer energie zal verbruiken. De extra capaciteit is dus nodig om de claim dat je 20 dagen zonder opladen kunt genieten van de tracker waar te maken.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Contactloos betalen (maar waarschijnlijk niet in EU)

Naar verluidt komt de de nieuwste fitness-tracker in 2 varianten, een met NFC om contactloos te betalen en één zonder.

Voor zover we nu weten blijft het concept van de verwisselbare banden bestaan en blijven de formaten van deze opvolger ook gelijk aan die van de Band 3. Daarmee zou je dus jouw favoriete bandje ook met de nieuwe fitness-tracker kunnen gebruiken.

Xiaomi Mi Band 4 kopen en lancering

De nieuwste fitness-tracker wordt op 11 juni gelanceerd. Dan weten we alle specificaties. Wil je als eerste ervaren hoeveel beter deze nieuwe versie is? Kijk dan even op onze productpagina. Nadat deze gelanceerd is, kun je hier de prijzen vergelijken van de verschillende aanbieders.

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!