Xiaomi Mi Band 3 te zien om pols van CEO

Xiaomi topman Lei Jun

De Xiaomi Mi Band 3 is, verrassend, de opvolger van Mi Band 2. Band 2 is een van de meest populaire Fitness-trackers, maar inmiddels al 3 jaar oud. Kenners verwachtten dat de Mi Band 3 vorig jaar al zou komen, maar de lancering is uitgesteld tot dit jaar. De directie van Xiaomi-dochter Huami heeft echter verzekerd dat de opvolger dit jaar wordt gelanceerd. Eerder berichtten wij al dat goedkeuring voor gebruik van het Bluetooth-netwerk is gevraagd. Dat dit een indicatie is dat lancering nabij is bleek vorige week. Toen werd Xiaomi CEO Lei Jen gespot met een nieuwe fitnessband om zijn arm….Zou het?

Tijdens de lancering van een speciale Game telefoon trok CEO Lei Jen de aandacht van Xiaomi watchers. De reden had echter niets met de lancering van de telefoon te maken. De aandacht was namelijk vooral gericht om de onbekende fitnessband die om zijn arm prijkte. Hieronder een foto.

Band 3

Showt XIaomi CEO Lei Jun hier de Band 3?

Mi Band 3 op 25 april onthuld?

Nadat Xiaomi een mysterieus evenement onthulde op 25 april aanstaande zijn Xiaomi-watchers aan het gokken. Immers, de Chinese telecomgigant heeft al wel onthuld dat er iets geïntroduceerd gaat worden, maar niet wat. Velen gaan ervan uit dat er een mobiele telefoon, de Xiaomi Mi A2 wordt onthuld.

Wellicht wordt er, net als bij de onthulling van de Xiaomi Mi Mix 2S, wel meer dan één product onthuld en zouden we met de Band3 verrast kunnen worden.

Verwachtingen Mi Band 3

De Band2 was en is immens populair en heeft er zelfs toe bijgedragen dat Xiaomi de grootste wereldwijde verkoper van wearables was. Zoals we eerder onthulden heeft de Band3 alle potentie om dit te evenaren, want de specificaties zijn zeer veelbelovend.

Nu we, als de CEO inderdaad een Mi Band 3 draagt, het strakke design en overhellende OLED-scherm zien, denken we eens te meer dat de Mi Band 3 de successen van de Band2 voorbij kan streven.

Xiaomi Band 3 hebben?

Dan hoef je alleen maar even jouw e-mailadres achter te laten voor een gratis seintje. Dan kun jij deze fitnessband als eerste bestellen als hij echt beschikbaar is.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_cd0f4″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo