Xiaomi Mi Band 3: dé betaalbare fitnesstracker die uitblinkt

Xiaomi Mi Band 3

De Xiaomi Mi Band 3 is de nieuwste fitnesstracker van deze wereldleider in wearables en de opvolger van de immens succesvolle Mi Band 2. Deze opvolger heeft alles in zich om dit succes te evenaren of te overtreffen. Voor nog geen 50 euro ben je klaar om jouw prestaties als een prof te meten en kun je zelfs betalen via jouw Band.

Uiterlijk Mi Band 3

De Mi Band 3 heeft een 0,8 inch Oled-scherm en heeft een resolutie van 128*80, wat voor het scherm van de Band meer dan voldoende is. De band is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, donkerblauw en oranje) en gemaakt van materiaal dat vriendelijk is voor jouw huid. De exacte afmetingen van het scherm zijn 17.9 x 46.9 x 12mm en met een gewicht van 20 gram draagt de Band 3 licht om jouw pols. Hieronder zie hoe lekker je met deze Band kan bewegen.

Mi Band 3 specificaties

De Band 3 is waterdicht tot op 50 meter. Daarmee is deze wearable ook ideaal om jouw prestaties tijdens het zwemmen te meten. Uiteraard is de Band voorzien van een hartslagmeter en stappenteller. Ook houdt hij tijdens een workout real life de diverse parameters bij. Daarnaast kun je bepaalde doelen instellen. Als je dat doet meet hij hoe ver je bent en krijg je een signaal als je de doelen haalt. Zo blijf je gemotiveerd. Verder kun je ook een koppeling maken met de Mi app zodat je je eigen personal coach kunt maken. Naast veel andere opties valt ook de mogelijkheid op om (de kwaliteit) van jouw slaap te analyseren.

Mi Band 3 voor betalen zonder pas

Ook als je niet te fanatiek sport valt er met deze Band 3 genoeg te genieten. Zo krijg je een helder overzicht van oproepen en berichten als je jouw telefoon niet bij je hebt. Ook kun je kiezen voor de uitvoering met NFC, zodat je zonder pas kunt betalen. Voor de Mi Band 2 kwamen geen updates, maar voor de Band 3 wordt dit anders. Tijdens de presentatie kondigde Xiaomi aan diverse functies toe te voegen tijdens komende updates.

Mi Band 3 hebben?

De Mi Band 3 is nu al te bestellen voor nog geen 59 euro. Wat ons betreft een nobrainer….

[table id=7 /]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo